Vuoden 2023 sähköverkon tarkastustyöt ovat käynnissä

Julkaistu 3.4.2023, päivitetty 26.6.2023

Teemme koko jakeluverkostoa koskevat sähköverkon tarkastukset kuuden vuoden välein. Vuonna 2023 teemme kuntotarkastuksia jakeluverkkomme keskiosissa. Tarkempi alue on rajattu alla olevassa karttakuvassa punaisella. Aloitimme tarkastustyöt keväällä viikolla 14. Tarkastukset ovat edenneet suunnitellusti ja arvioimme töiden valmistuvan elokuun loppuun mennessä. 

Tarkastamme alueella jakeluverkon kunnon maastossa liikkuen. Ilmajohtoverkon tarkastuksissa kierrämme sähköpylväät ja määrittelemme verkon kunnon sekä tarvittavat toimenpiteet. Samalla tarkastuskierroksella käymme läpi myös kaapeliverkon jakokaapit, muuntamot ja keskijänniteverkon erottimet.

Tarkastusten yhteydessä sekä Nivoksen omat tarkastajat että kumppanimme Insplan Oy:n tarkastajat liikkuvat myös alueen asiakkaiden piha-alueilla, mikäli niillä sijaitsee tarkastettavia komponentteja.

Pahoittelemme tarkastustöistä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä!

Nivoksen sähköverkon tarkastusalue 2023 kartalla. Klikkaamalla kuvaa, aukeaa kuva uuteen välilehteen isompana.

Lisätiedot käyttöpäälliköltämme Petri Sorjoselta, petri.sorjonen@nivos.fi

Tiesitkö, että sähköverkossamme sähkökatkojen pituus per asiakas vuonna 2022 oli vain 6,5 minuuttia! (Valtakunnallinen keskiarvo vuonna 2021 oli 48,5 minuuttia, 2022 keskiarvoa ei vielä saatavilla)

Me Nivoksella teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Vika- ja häiriötilanteissa älykäs sähköverkkomme osaa hälyttää asiantuntijamme toimiin välittömästi. Saamme siis tiedon sähköverkon vioista jo usein, ennen kuin niiden vaikutukset ovat edes havaittavissasi. Ammattitaitoiset asentajamme ovat hälytysvalmiudessa ja ryhtyvät korjaustoimiin heti tarpeen tullen mahdollisimman ripeästi.