Valokuituliittymä taloyhtiöille

Toimiva nettiyhteys taloyhtiöille

Kuitu Kiinteistöön –liittymä tarjoaa taloyhtiöihin kaksi erilaista vaihtoehtoa.

Perusratkaisu tarjoaa huippunopean valokuituyhteyden jokaiseen kiinteistöön. Käyttäjät tilaavat itse nettiyhteyden haluamallaan nopeudella.

Yhtiövastikkeellinen ratkaisu tarjoaa valokuituliittymän ja nettiyhteyden perusnopeudella jokaiseen asuntoon. Netin hinta voidaan sisällyttää joko vuokraan tai vastikkeeseen.  

Mukana myös laaja TV-kanavapaketti

Valokuidun mukana kiinteistöön saadaan myös Kaapeli-TV, joka sisältää yli 20 maksutonta peruskanavaa sekä laajan, yli 100 maksullisen valikoiman kanavia.

Sijoitus tulevaisuuteen

Nivos toimittaa talon tekniseen tilaan valokuidun, josta taloyhtiön ja asukkaiden valinnan mukaan on saatavana nopeita ja laadukkaita laajakaista-, viihde- ja kaapeli-tv-palveluita. Nivoksen Valokuitu parantaa palveluiden laatua, nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa sekä parantaa asumismukavuutta taloyhtiössäsi. 

Kuitu Kiinteistöön -sopimus sisältää kuituliittymän rakentamisen ja kytkennän. Taloyhtiöön asennettavan laajakaistaliittymän huoneistokohtaisia nopeuksia on saatavissa 1 Gbps saakka. 

Edullisinta remontin yhteydessä

Valokuidun asentaminen on edullisinta toteuttaa putki-, sähkö- tai julkisivuremontin yhteydessä. Säästät merkittävästi rahaa asentamalla johtotiet tietoliikennekaapelointia varten samalla kertaa.

Pyydä tarjous osoitteesta kuitumyynti@nivos.fi tai ota suoraan yhteyttä Jariin.

Kuitumyynti ja nettituki

Palvelemme kaikissa netti- ja tv-palveluihimme liittyvissä asioissa puhelimitse ma-pe klo 8-16, kesällä 17.6.-4.8. ma-pe klo 9-15.

019 689 944 nettituki@nivos.fi

Jari Arminen

järjestelmäasiantuntija
valokuitu ja tv-palvelut

050 386 3961 jari.arminen@nivos.fi