Nettiyhteys taloyhtiön asukkaalle

Nettiyhteys taloyhtiön asukkaalle

Onko taloyhtiösi (rivi- ja kerrostalo) jo liitetty valokuituverkkoomme ja haluaisit ottaa valokuituyhteyden käyttöösi tai kenties päivittää yhteysnopeutta?

Valokuituasiakkaillemme meillä on tarjota useita eri nopeuksia nettiin, voit valita omaan käyttöösi sopivimman vaihtoehdon.  Palveluiden kehittyessä ja käyttötarkoituksen muuttuessa tarvitaan huomattavasti suurempia tiedonsiirtonopeuksia ja valokuituverkko onkin nykymuotoisen tietotekniikan ehdoton edellytys. Se pystyy siirtämään suuria määriä ääntä, dataa ja videota kaksisuuntaisesti ja suuria määriä. Nettisivut aukeavat ja tiedostot latautuvat nopeasti, suurien sähköpostiliitteiden lähettäminen ja varmuuskopiointi verkkoon on todella nopeaa. 

Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja kapasiteetiltaan. Se tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden. Sinun yhteytesi ei riipu siitä, miten muu naapurusto käyttää nettiä juuri nyt. Valokuidulla varmistat, että koko perheen laitteet, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ─ ilman ruuhkia.

Ota nettiyhteys käyttöösi perusnopeudella tai valitse huippunopea laajakaista. Voit myös halutessasi tilata TV-palvelut samaan pakettiin. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa meille nettitukeen tai lähettää sähköpostia, niin kerromme lisää tarjolla olevista nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Yleisimmin käytössä olevat yhteysnopeudet taloyhtiöissä

Nopeudet saattavat vaihdella taloyhtiön sopimuksesta ja taloyhtiössä käytössä olevasta tekniikasta riippuen. Kysy taloyhtiösi hinnoittelusta alla olevan lomakkeen kautta.

Nopeus Hinta
Kelpo yhteys 20/20 M Kysy hinta
Perussetti 50/50 M Kysy hinta
Satalasissa 100/100 M Kysy hinta
Tosi kovaa 300/300 M* Kysy hinta
Vauhti kiihtyy 600/300 M* Kysy hinta
Giganopee 1000/500 M* Kysy hinta

Täytä alla oleva yhteystietolomake, niin saat taloyhtiökohtaisen hinnoittelun