Aurinkopaneelipaketit

Maksimoi aurinkovoiman talteenotto tehokkaasti hyötykäyttöön

Aurinkopaneelimme ovat erinomainen valinta, jos haluat maksimoida pienenkin katon tuottaman aurinkoenergian. Paneeleillamme saat napattua energian talteen pienemmälläkin paneelimäärällä. Aurinkopaneelit voidaan sijoittaa katolle, seinälle tai pihamaalle. Kiinnitystapa valitaan sopivaksi kiinnityspaikan mukaan. Paneeleillamme on 25-30 vuoden tuottotakuu.

Sähköverkkoon kytketty aurinkosähköjärjestelmä on pitkäaikainen sijoitus, joka pienentää sähkölaskuasi ja nostaa kiinteistösi arvoa. Ja mikä parasta – normaali kotitalouskin tai yritys voi olla myös aurinkoenergian pientuottaja. Jos tuotat sähköä yli oman tarpeesi, voit halutessasi myydä tuottamaasi sähköä markkinoille. Myymällä ylituottoa osallistut ilmastotalkoisiin ja edistät Suomen energiajärjestelmän muuttamista vähähiiliseksi. Todellinen ekoteko siis!

Aurinkopaneelit avaimet käteen -kokonaispalveluna

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun kiinteistöösi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Keskikokoisissa omakotitaloissa suosituimpia paketteja ovat 12 ja 18 paneelin setit. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme. 

Aurinkopaneelipakettimme sisältää:

  • tehokkaat, tyylikkäät, kokomustat, N-tyypin 420Wp-yksikidepaneelit
  • laadukkaan invertterin (vaihtosuuntaaja)
  • kestävät kattokiinnikkeet ja sähkötarvikkeet
  • asennustyön (asennuksista vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajat)
  • käyttöönoton ja opastuksen 

Hinnasto koskee toiminta-alueellemme asennettavia aurinkosähköpaketteja (Mäntsälä ja lähialueet noin 50 kilometrin säteellä). Muissa tapauksissa ota meihin yhteyttä sivun alaosan lomakkeella ja teemme sinulle tarjouksen.

Standardityön ulkopuoliset tarvike- ja asennuskustannukset selvitetään asennuskäynnin yhteydessä ja lopulliset kustannukset vahvistetaan ennen asentamista.

Tilaa aurinkopaneelisi nyt, saat pakettietuna Viaplay Totalin 12 kuukaudeksi (edun arvo 539,88€)!

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti, Viaplay-tilaus jatkuu etukauden jälkeen normaalihinnalla. Tarjous koskee ainoastaan kuluttaja-asiakkaita.

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit avaimet käteen -kokonaispalveluna.
Teho Määrä Hinta alkaen
Alv 0%
Hinta alkaen
Alv 24%
3,36 kWp 8 4208€ 5218 €
5,04 kWp 12 4715 € 5847 €
7,56 kWp 18 5849 € 7253 €
10,08 kWp 24 7129€ 8840 €
15,12 kWp 36 11096 € 13758 €
Muut koot Kysy tarjous! Kysy tarjous!

Asennuksen osuus oikeuttaa kotitalousvähennykseen! Yritysten, yhteisöjen ja maatilojen aurinkoenergiainvestoinneille myönnetäänkin erilaisia avustuksia. Tutustu tukivaihtoehtoihin täällä.

Aurinkopaneelien toimitukset ja asennukset Mäntsälään ja lähialueille

Toimitamme ja asennamme aurinkopaneelit ammattitaidolla Mäntsälässä ja lähialueilla (noin 50 kilometrin säteellä). Tee kartoituskäynti- tai tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä Kariin!

Pyydä maksuton kartoitus tai tarjous aurinkopaneeleista

Kari Rissanen

myyntipäällikkö
aurinkopaneelit, ilmalämpöpumput, sähköautojen latauspisteet

0400 328 229 kari.rissanen@nivos.fi