Lyhyesti meistä

Nivomme yhteen arjen elämänlangat: toimitamme sähköä, vettä, lämpöä ja valokuitua

Me Nivoksella ylläpidämme ja kehitämme ilolla ja ylpeydellä alueemme energia- ja lämmitysratkaisuja, verkkoja ja vesihuoltoa. Vaikka toimintamme on arkipäiväistä, katseemme on tulevaisuuden ratkaisuissa. Teemme asumisesta ja yrittämisestä Mäntsälässä ja lähialueilla iisimpää ja kaikin puolin kestävämpää.

Avoimuus, luottamus ja yhdessä tekeminen leimaavat toimintaamme

Arvojemme mukainen avoimuus, luottamus ja yhdessä tekeminen mahdollistavat yhteen nivoutuessaan tärkeimmän tavoitteemme: onnellisen asiakkaan ja sujuvan arjen.

Nimemme takana puurtavat nivoslaiset; osaavat ja omistautuneet ammattilaiset maastossa, konehuoneissa, suunnittelupöytien ääressä sekä asiakaspalvelussa. Olemme ihmistemme näköinen yritys. Olemme mukana asiakkaidemme jokapäiväisessä arjessa ja juuremme ovat syvällä paikallisessa maaperässä, sillä historiamme ulottuu jo lähes sadan vuoden päähän.

Konsernissamme nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto. Nivos Oy:n tytäryhtiöitä ovat Nivos Energia Oy, Nivos Palvelut Oy, Nivos Verkot Oy ja Nivos Vesi ja Lämpö Oy. Nivos-konsernin omistaa Mäntsälän kunta.

Tutustu meihin ja tekoihimme tarkemmin vuosikertomusten ja vastuullisuusraporttien kautta!