Tietosuoja ja palveluiden käyttöehdot

Pidämme hyvää huolta asiakastiedoistasi!

Käsittelemme sinuun liittyviä henkilötietoja ja asiakkuuteen perustuvia tietoja sekä muita asiakassuhteen aikana syntyviä henkilötietoja luottamuksellisesti. Lupaamme käsitellä tietojasi parhaalla mahdollisella tavalla sekä suojata niitä kaikin keinoin. Haluamme olla luottamuksesi arvoisia myös tietosuojaan liittyvissä asioissa.

Tietojesi suojaaminen ja luottamuksellinen käsittely on meille tärkeä asia. Tietosuoja-asetus painottaa entistä vahvemmin oikeuttasi päättää omista tiedoistasi ja niiden käytöstä. Hyödynnämme antamiasi tietoja asiakkuutesi hoitamisessa, jotta meillä on mahdollisuus tarjota yksilöllistä neuvontaa ja juuri sinulle sopivimpia tuotteita ja palveluita. Haluamme, että voit valita haluamasi kanavan, kun asioit kanssamme, siksi kehitämme myös verkkopalveluitamme.

Miksi käsittelemme tietojasi?

Jos esimerkiksi tulet meidän asiakkaaksemme, tarvitsemme sinulta yhteystietojasi, meillä on sinulle ajankohtaista tiedotettavaa tai lähetämme sinulle sopimuksen mukaisia laskuja. Säilytämme tietojasi asiakassuhteen ajan. Jos asiakassuhteesi kanssamme päättyy, poistamme tietosi esim. kirjanpitolain mukaisesti, kuuden vuoden (6v) jälkeen viimeistä tapahtumasta.

Jos haluat tietää lisää henkilötietojen käsittelystä meillä, voit lukea siitä tarkemmin alla olevista tietosuojaselosteista. Voit pyytää omia tietojasi nähtäväksi tai mahdollisesti jopa poistettavaksi. Näissä tapauksissa varmistamme tietopyynnön yhteydessä, että yhteydenotto on juuri sinulta – ettei joku muu pääse tietoihisi käsiksi.

Voit aina olla meihin yhteydessä, tavoitat asiakaspalvelumme osoitteesta asiakaspalvelu@nivos.fi

Tietosuojaselosteissa kerrotaan myös rekisteröidyn oikeuksista ja kuinka niitä voi käyttää. Selosteemme ja online-palvelumme käyttöehdot ovat ladattavissa pdf-muodossa tämän sivun linkeistä, ole hyvä ja tutustu niihin.

Tietosuojaselosteet