Nivos Online -sähkönkulutusseuranta

Asiakkaanamme voit seurata sähkön kulutustietojasi helposti

Sähkön verkkopalvelun asiakkaanamme sinulla on käytössäsi Nivos Online -palvelu, joka korvasi aiemman Tasku Online -palvelun. Nivos Online -palvelu tarjoaa sinulle monipuolisen raporttikattauksen sähkökulutuksestasi. Palvelua on helppo käyttää myös mobiililaitteilla!

Mitä Nivos Online tarjoaa?

Monipuoliset raportit. Voit tarkastella palvelusta tuoreeltaan jo edellisen päivän sähkönkulutustietoja. Kokosimme etusivulle erilaisia kiinnostavia nostoja sähkökulutuksestasi, mm. keskikulutus päivittäin ja tunneittain, kulutuksen muutokset viime vuoden vastaavaan ajankohtaan. Energiaraportit-sivulta löydät kulutuksen seurantaraportin, josta voit tutkia sähkönkulutustasi tuntitasolla ja vertailla tietoja edelliseen vuoteen. 

Palvelu on entistä helpompi ja mukavampi käyttää myös mobiililaitteilla. 

Paljon toivottu edustusoikeuksien jakaminen on uusi ominaisuus, joka helpottaa mm. yritysten, isännöitsijöiden sekä kuolinpesän edustajien tai edunvalvontaoikeuksien käyttäjiä! Käyttäjänä sinun ei tarvitse rekisteröityä erikseen kaikille asiakasnumeroille. Edustusoikeus on voimassa siihen asti, kunnes kohteen käyttöpaikka tai asiakasnumero muuttuvat. 

Näin otat Nivos Onlinen käyttöösi!

Klikkaa osoitteeseen: www.energiaraportit.fi/nivos. Nivos Onlinen käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä. Uutta palvelua ei voi käyttää vuoden 2023 alussa käytöstä poistuneen Tasku Onlinen tunnuksilla.

Näin rekisteröidyt kuluttaja-asiakkaana:

Jos henkilötunnuksesi on sähkösopimuksessa (1. nimi sopimuksella), näet automaattisesti omat käyttöpaikkasi rekisteröitymällä palveluun vahvaa tunnistautumista (pankkitunnukset tai mobiilivarmenne) käyttäen.

Sopimuksen toissijaisena omistajana, sinulle voidaan antaa edustusoikeus sopimuksen käyttöpaikkoihin. Rekisteröidy ensin palveluun vahvaa tunnustautumista käyttäen ja lähetä pyyntö edustusoikeudesta osoitteeseen asiakaspalvelu@nivos.fi. Lisää sähköpostiviestiin asiakasnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi, jolla rekisteröidyit palveluun.

Kuolinpesän edustajana tai edunvalvonta-asiakkaana rekisteröidy ensin palveluun vahvaa tunnustautumista käyttäen ja lähetä meille pyyntö edustusoikeudesta osoitteeseen asiakaspalvelu@nivos.fi. Edustusoikeuden antamista varten tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot: 

  • sähköpostiosoitteesi, jolla rekisteröidyit palveluun
  • asiakasnumeron ja käyttöpaikan numeron, jonka edustusoikeuden haluat
  • valmistauduthan lähettämään tarvittaessa valtakirjan 

Jos asiakasnumeroon liitetty käyttöpaikka myöhemmin muuttuu tai siihen lisätään uusia käyttöpaikkoja, tulee näille käyttöpaikoille pyytää uusi edustusoikeus.

Rekisteröitymisohje yritysasiakkaille, isännöitsijöille ja asunto-osakeyhtiöille:

Rekisteröidy ensin palveluun vahvaa tunnistautumista käyttäen. Jos olet jo rekisteröitynyt kuluttaja-asiakkaana, sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen. Lähetä meille pyyntö edustusoikeudesta osoitteeseen asiakaspalvelu@nivos.fi. Edustusoikeuden antamista varten tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot: 

  • sähköpostiosoitteesi, jolla itse rekisteröidyit palveluun
  • sen kohteen asiakasnumeron ja käyttöpaikan ja y-tunnuksen, johon haluat edustusoikeuden
  • valmistauduthan lähettämään tarvittaessa valtakirjan 

Jos asiakasnumeroon liitetty käyttöpaikka myöhemmin muuttuu tai siihen lisätään uusia käyttöpaikkoja, tulee näille käyttöpaikoille pyytää uusi edustusoikeus.

Lisää ohjeita löydät Nivos Onlinen Usein kysytyt kysymykset -sivulta.