Meille töihin

Rohkeus, avoimuus ja uskallus leimaavat nivosmeininkiä

Toimintaamme ohjaavat yhdessä määritellyt arvomme: avoimuus, luottamus ja yhdessä tekeminen. Paikallisiin verkkoihin ja palveluihin keskittyvänä yhtiönä tehtävämme on edistää sitä, että Mäntsälässä ja sen lähialueilla on hyvä elää ja yrittää. Tavoitteenamme on asiakkaidemme iisi, sujuva arki.

Nivoslaiset, osaavat ja omistautuneet ammattilaisemme, työskentelevät maastossa, konehuoneissa, suunnittelupöytien ääressä sekä asiakaspalvelussa – jotta asiakkaidemme arki on sujuvaa. Merkityksellinen työ arjen tärkeiden palveluiden parissa onkin olennainen syy, miksi meillä viihdytään ja miksi meille halutaan töihin.

Olemme ihmistemme näköinen yritys ja meillä viihdytään! Monen nivoslaisen ura on startannut jo työharjoittelusta tai kesätyöstä ja jatkunut jopa vuosikymmenten ajan.

Työntekijöidemme osaaminen ja ammattitaito on yksi kilpailukykymme kulmakivistä. Koulutamme ja valmennamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Tutustu alla avoimiin työpaikkoihin sekä mahdollisten tulevien kollegoidesi kokemuksiin!

Me Nivoksella viemme energia-alaa ja vesihuoltoa aktiivisesti eteenpäin. Lähes sadan vuoden mittainen historiamme ja joka ainoa nivoslainen on muovannut tekemistämme ja vaikuttanut toimintamme kehittämiseen sellaiseksi, mitä se tänään ja huomenna on.

Kun omista pidetään hyvää huolta, osataan pitää huolta myös muista. Yhdessä tekemisen kulttuurimme on vahva ja kaveria autetaan. Tällainen nivosmeininki näkyy toimintavarmuutena ja edelläkävijyytenä aina asiakkaillemme ja kumppaneillemme asti.

Helppous, asiantuntijuus ja luotettavuus muuttuvat tärkeiksi arjen teoiksi, kun puhdasta vettä ja sähköä virtaa turvallisesti ja tauotta, nopea netti toimii keskeytyksettä ja lämmitysratkaisut ovat energiatehokkaita.

Kiinnostaako työskentely yrityksessä, joka vie asioita eteenpäin?

Eikö löytynyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen rekrytointi@nivos.fi.
Käytäthän lähettämiseen salattua sähköpostia. Ohjeen turvapostin lähettämiseen löydät alla olevasta linkistä.

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin ja tunnelmiin