F Secure total -turvapaketit

F-Secure Total – Täysi tietoturva yhdessä sovelluksessa

F-Secure Total sisältää kaiken tarvittavan

Sisältää kattavan tietoturva-, yksityisyys- ja identiteettisuojan.

Rahasi suojattu

Luo itsellesi täysin turvallinen ympäristö pankkiasioille, selaamiselle ja ostoksille verkossa. Pankkitoimintojen suojaus ilmoittaa, kun pankkisivuston käyttö on turvallista, ja suojaa yhteytesi. Luotettava verkko-ostaminen antaa sinulle tiedon verkkokauppojen luotettavuudesta, ja selauksen suojaus estää vaaralliset verkkosivut kokonaan.

Yksityisyytesi verkossa kuuluu sinulle

Me kaikki jätämme digitaalisia jälkiä verkkoon. F‑Secure Totalin VPN-verkon avulla voit päättää, ketkä voivat seurata jälkiäsi. Ota käyttöön F‑Secure Totalin VPN, ja yksityisyys verkossa on vain yhden klikkauksen päässä. Voit salata yhteytesi, estää hakkerit ja seurannan, ja selata netissä huolettomasti myös julkisissa Wi‑Fi-verkoissa – sekä tieto­koneella että mobiili­laitteilla.

Suojaa henkilö­tietosi verkossa

Estä identiteetti­varkaudet asettamalla F‑Secure Total valvomaan henkilö­tietojasi verkossa. Saat ilmoituksen, jos käyttämääsi verkko­palveluun kohdistuu tieto­murto. Tämän lisäksi F‑Secure Total tarjoaa henkilö­kohtaista apua tilanteen ratkaisemiseksi. Luo sovelluksella vahvoja sala­sanoja, tallenna ne turvalliseen holviin ja käytä niitä helposti automaattisen täytön avulla kaikilla laitteillasi.

Pysäytä haitta­ohjelmat palkitulla virus­torjunta­ohjelmalla

Verkko­rikolliset käyttävät kiristys, vakoilu- ja tiedon­urkinta­ohjelmia sekä muita haitta­ohjelmia rahojesi varastamiseen. Valitettavasti nämä uhat eivät ole häviämässä mihinkään. F‑Secure Totalin virus­torjunnan avulla estät verkon uhkia pääsemästä laitteillesi. Osoituksena vahvasta suojauksesta AV-TEST ja monet muut riippumattomat testaajat ovat palkinneet F‑Secure Totalin virus­turvan.

F‑Secure Total toimii eri käyttö­liittymillä ja laitteilla

Suojaa Windows- ja Mac-tieto­koneesi sekä Android- ja iOS-äly­puhelimet ja ‑tabletit samalla yksin­kertaisesti toimivalla sovelluksella.

F-Secure Totalin tarkemmat ominaisuudet

Valitse sinulle sopivin turvapaketti

Turvapaketteja on saatavana siihen liitettävien laitteiden lukumäärän mukaan. Sopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia.
Tuote ja laitemäärä Hinta, alv 0 % Hinta, alv 24%
F-Secure Total 1 3,15 €/kk 3,90 €/kk
F-Secure Total 2 3,95 €/kk 4,90 €/kk
F-Secure Total 3 5,56 €/kk 6,90 €/kk
F-Secure Total 5 7,18 €/kk 8,90 €/kk
F-Secure Total 8 9,60 €/kk 11,90 €/kk
F-Secure Total 10 11,21 €/kk 13,90 €/kk

Voit tilata F-Secure Total -tietoturvapaketin alla olevan lomakkeen kautta. Jos olet meidän netti- ja TV-asiakas, tilaaminen onnistuu myös omahallinnan kautta.