Valokuituyhteys

Tilaa valokuituyhteys tai muuta olemassa olevaa nopeutta

Onko kiinteistösi jo liitetty valokuituverkkoon, mutta valokuituyhteys puuttuu?

Oletko juuri muuttanut uuteen kotiin tai asut kodissa, jossa on valokuituliittymä, mutta ei valokuituyhteyttä? Täytä alla oleva lomake ja valitse itsellesi mieluisan yhteysnopeuden, niin saat kotiisi ylivoimaisen nettiyhteyden.

Kiinteistöstäni puuttuu valokuituliittymä

Ei hätää, valokuituverkkomme saatavuus käsittää tällä hetkellä useita alueita Mäntsälässä ja sen lähiseuduilla.

Valokuidulla kiihdytät huippunopeuksiin

Valokuituasiakkaillemme meillä on tarjota useita eri nopeuksia nettiin, voit valita omaan käyttöösi sopivimman vaihtoehdon.  Palveluiden kehittyessä ja käyttötarkoituksen muuttuessa tarvitaan huomattavasti suurempia tiedonsiirtonopeuksia ja valokuituverkko onkin nykymuotoisen tietotekniikan ehdoton edellytys. Se pystyy siirtämään suuria määriä ääntä, dataa ja videota kaksisuuntaisesti ja suuria määriä. Nettisivut aukeavat ja tiedostot latautuvat nopeasti, suurien sähköpostiliitteiden lähettäminen ja varmuuskopiointi verkkoon on todella nopeaa. 

Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja kapasiteetiltaan. Se tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden. Sinun yhteytesi ei riipu siitä, miten muu naapurusto käyttää nettiä juuri nyt. Valokuidulla varmistat, että koko perheen laitteet, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ─ ilman ruuhkia. Gigan internetyhteydet ovat nyt arkipäivää!

Valokuidun yhteysnopeudet ja hinnat

Hinnat voimassa 1.3.2022

Nopeus Hinta alv 0% Hinta alv 24%
Kuitu S 200/100 M 32,18 €/kk 39,90 €/kk
Kuitu M 500/250 M 36,21 €/kk 44,90 €/kk
Kuitu L 1000/500 M 40,24 €/kk 49,90 €/kk

Palvelun hintaan kuuluu myös Kaapeli-TV

Kaapeli-TV:n peruskanavat kuuluvat palvelun kuukausihintaan. Peruskanavien lisäksi voit täydentää tv-palvelusi sisältöä kanavapaketeilla. Kanavapakettien katseluun tarvitset TV-kortin. Peruskanavat ovat katsottavissa DVB- C virittimellä varustetulla vastaanottimella.

Tilaa valokuituyhteys tai muuta yhteysnopeutta

Kysyttävää? Nettitukemme palvelee sinua kaikissa netti- ja tv-palveluihin liittyvissä asioissa

Kuitumyynti ja nettituki

Palvelemme kaikissa netti- ja tv-palveluihimme liittyvissä asioissa.

019 689 944 nettituki@nivos.fi