Aloitamme vuoden 2022 sähköverkon tarkastustyöt

Teemme koko jakeluverkostoa koskevat sähköverkon tarkastukset kuuden vuoden välein. Vuonna 2022 teemme kuntotarkastuksia jakeluverkkomme keski- ja pohjoisosissa. Tarkastustöitä tehdään viikosta 4 alkaen aina loppukesään saakka. Tarkempi alue on rajattu alla olevassa karttakuvassa punaisella.

Tarkastamme alueella jakeluverkon kunnon maastossa liikkuen. Ilmajohtoverkon tarkastuksissa kierrämme sähköpylväät ja määrittelemme verkon kunnon sekä tarvittavat toimenpiteet. Samalla tarkastuskierroksella käymme läpi myös kaapeliverkon jakokaapit, muuntamot ja keskijänniteverkon erottimet.

Tarkastusten yhteydessä kumppanimme Insplan Oy:n tarkastaja liikkuu myös alueen asiakkaiden piha-alueilla, mikäli niillä sijaitsee tarkastettavia komponentteja.

Sähköverkon 2022 tarkastusalue kartalla. Avaa kuva isompana klikkaamalla kuvaa (avautuu uuteen ikkunaan).

Pahoittelemme tarkastustöistä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä!

Lisätiedot käyttöpäälliköltämme Petri Sorjoselta, petri.sorjonen@nivos.fi

Me Nivoksella teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Vika- ja häiriötilanteissa älykäs sähköverkkomme osaa hälyttää asiantuntijamme toimiin välittömästi. Saamme siis tiedon sähköverkon vioista jo usein, ennen kuin niiden vaikutukset ovat edes havaittavissasi. Ammattitaitoiset asentajamme ovat hälytysvalmiudessa ja ryhtyvät korjaustoimiin heti tarpeen tullen mahdollisimman ripeästi.

Asiakaspalvelu

Olipa asiasi pieni tai suuri, me hoidamme sen! Palvelemme puhelimitse ma-pe klo 8-16, kesällä 17.6.-4.8. ma-pe klo 9-15.

019 689 955 asiakaspalvelu@nivos.fi