11.-13.10. on ennustettu myrskypuuskia. Olemme varautuneet tilanteeseen.

Viikon puolivälistä alkaen ajalle 11.-13.10. on ennustettu myrskypuuskia ja luvassa saattaa olla voimakkaitakin tuulenpuuskia alueellemme. Olemme varautuneet tilanteeseen.

Nyt kannattaa ennalta mahdollisten vaurioiden välttämiseksi varmistaa, ettei pihapiirissäsi tai terassillasi ole mitään irtotavaroita ja esimerkiksi trampoliini on hyvin kiinnitettynä!

Me teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Luonnonvoimille emme mekään aina mahda mitään. Olemme varautuneet resursoimalla osaajiamme mahdollisia häiriötilanteita varten. Vika- ja häiriötilanteissa älykäs sähköverkkomme osaa hälyttää asiantuntijamme toimiin välittömästi, jotta saamme hoidettua vikatilanteet mahdollisimman nopeasti kuntoon.

Voit seurata sähköverkkomme tilannetta reaaliaikaisessa karttapalvelussamme.

Vikapäivystyksemme auttaa 24/7 puhelimitse numerossa 050 386 3900.

Sähkökatkon yllättäessä arki sujuu iisimmin, kun olet varautunut mahdolliseen poikkeustilanteeseen jo ennakolta. Poimi tästä varautumisvinkit:

  • Varmista, että kännykän akku ja varavirtalähteet ovat ladattuina.
  • Pidä taskulamppu tai kynttilöitä ja tulitikkuja helposti saatavilla.
  • Varaa paristoja ja paristokäyttöinen radio, jonka välityksellä voit kuunnella uutiset ja mahdolliset myrskyihin liittyvät tiedotteet.
  • Varaa puhdasta juomavettä astioihin vesikatkon varalta.
  • Tallenna puhelimeesi vikapäivystyksemme numero 050 386 3900.
  • Turvallisuussyistä sähkölinjoille mahdollisesti kaatuneisiin puihin tai maahan pudonneisiin sähköjohtoihin ei saa koskea!
  • Lisää vinkkejä ennakkovarautumiseen.

24/7 päivystyspalvelu

Päivystyspalvelumme vastaa sinulle kaikissa energiaan, veteen ja valokuituun liittyvissä häiriötilanteissa. Sähkönjakelun reaaliaikaisen tilanteen näet karttapalvelustamme.

050 386 3900 https://kartta.nivos.fi/