Lisää vielä vesi -kampanjan kuvituskuva, jossa tyttö on uima-altaassa, mutta altaassa eikä ämpärissä ole vettä.

Muista veden merkitys – Lisää vielä vesi -kampanja herättää ajattelemaan

Oletko koskaan miettinyt, miten keittäisit aamukahvin tai kävisit suihkussa ilman vettä? Hankalaa, vai mitä?Onneksi me tuomme veden niin arkisiin kuin hädän hetkiinkin. Vesihuoltolaitosten yhteinen Lisää vielä vesi -kampanja korostaa veden merkitystä.

Suomessa on erinomainen tilanne, kun saamme nauttia hyvälaatuisesta ja juomakelpoisesta hanavedestä. Vesihuoltolaitokset toimittavat vettä asuntoihin ja kiinteistöihin ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi jätevedet puhdistetaan tehokkaasti, jotta ne eivät kuormittaisi ympäristöä.

Vesihuoltopalvelujen tuottaminen vaatii monenlaista osaamista, laajaa infrastruktuuria ja varautumista erilaisiin tilanteisiin. Vesihuolto ei ole itsestäänselvyys, vaan eri alojen ammattilaiset työskentelevät pitkäjänteisesti sen eteen, että jokapäiväinen elämäneliksiiri virtaa vesiverkostossa sujuvasti ja laadukkaasti niin koteihin, kiinteistöille kuin yrityksillekin.

Kampanja tuo esiin vesihuollon tärkeyden

Myös me Nivoksena olemme mukana Lisää vielä vesi -viestintäkampanjassa. Se on yhdessä toteutettu hanke, jossa ovat mukana meidän lisäksemme seuraavat tahot: Tampereen Vesi liikelaitos, Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä, Keravan kaupungin vesihuoltolaitos, Kouvolan Vesi Oy, Kuopion Vesi Oy, Neve Oy, Porvoon vesi, Lappeenrannan Energia Oy, Oulun Vesi liikelaitos ja Vesihuoltolaitosten kehittämisrahasto/Vesilaitosyhdistys.

Kampanjan tarkoituksena on levittää tietoa toimivan vesihuollon merkityksestä ja herättää suomalaisia miettimään, mitä tapahtuisi, jos vettä ei olisi.

Lue kampanjasta lisää Vesilaitosyhdistyksen tiedotteesta. Viestimme kampanjasta enemmän Facebook-sivullamme, kannattaa ottaa seurantaan!

Lisää vielä vesi -kampanjan tapahtumabanneri

Näin vesihuolto toimii Mäntsälässä ja Pukkilassa

Me Nivoksella valmistamme käyttämäsi talousveden pohjavedestä. Vastuullamme on neljä Mäntsälässä ja Pukkilassa sijaitsevaa vedenottamoa, joissa pohjavesikaivoista pumpattu pohjavesi käsitellään. Vedenottamoilta puhdas vesi virtaa vesijohtoverkostomme käytettäväksi, eli koteihin ja kiinteistöihin. Puhdas talousvesi muuttuu asiakkaidemme käytössä jätevedeksi, jonka me siirrämme jätevesipumppaamoilla ja jätevesiviemärietä pitkin Mäntsälän jätevedenpuhdistamolle. Siellä käsittelemme Mäntsälän keskustan, Sälinkään, Pukkilan sekä Hirvihaaran ja Sääksjärven vesiosuuskuntien jätevedet niin, että ne voidaan turvallisesti palauttaa takaisin luontoon. 


Haluatko pysyä ajan hermolla? Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat ensimmäisten joukossa tietoa energiaan, veteen ja lämpöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista (max 1-2 kertaa kuukaudessa)! Lähettämällä sähköpostiosoitteesi annat meille luvan tallentaa tietosi asiakasrekisteriimme. Käsittelemme asiakastietojasi huolella, tästä linkistä pääset lukemaan tietosuojaselosteemme.