Kuvassa Nivoksen toimitusjohtaja Marko Ahl palaverissa asentajien kanssa

Vuosikertomuksemme 2023: sujuvaa arkea ja paikallisia menestystarinoita

Me Nivoksella tarjoamme parasta palvelua, turvallista arkea ja vastuullisia ratkaisuja paikalliselta paikallisille. Ylläpidämme ja kehitämme alueen energia- ja lämmitysratkaisuja, verkkoja ja vesihuoltoa. Tavoitteemme on olla pidetyin kumppani kestäviin infraratkaisuihin ja paikallisiin menestystarinoihin Mäntsälässä ja lähiseudulla.

Olemme joukko moniosaavia arjen ammattilaisia. Me nivoslaiset työskentelemme avoimella, luottamusta herättävällä tavalla – lähellä asiakkaitamme ja aina asiakkaitamme varten.

Juuri julkaistun vuosikertomuksemme sivuilla kerromme tarkemmin monipuolisesta toiminnastamme ja vuoden 2023 kohokohdista, tarjolla tuttuun tapaan myös hallituksen puheenjohtajan Kalevi Heinosen sekä toimitusjohtajamme Marko Ahlin katsaukset.

Tervetuloa tutustumaan, siirry vuosikertomuksemme sivuille tästä!

Haluatko pysyä ajan hermolla? Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat ensimmäisten joukossa tietoa energiaan, veteen ja lämpöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista (max 1-2 kertaa kuukaudessa)! Lähettämällä sähköpostiosoitteesi annat meille luvan tallentaa tietosi asiakasrekisteriimme. Käsittelemme asiakastietojasi huolella, tästä linkistä pääset lukemaan tietosuojaselosteemme.