Kuvassa Nivoksen työntekijät Päivi ja Kimmo

Vuosikertomuksemme 2022: Nivomme yhteen arjen elämänlangat

Me Nivoksella ylläpidämme ja kehitämme ilolla ja ylpeydellä alueemme energia- ja lämmitysratkaisuja, verkkoja ja vesihuoltoa. Vaikka toimintamme on arkipäiväistä, katseemme on tulevaisuuden ratkaisuissa ja juuremme syvällä Mäntsälän maaperässä.

Arvojemme mukainen avoimuus, luottamus ja yhdessä tekeminen mahdollistavat yhteen nivoutuessaan tärkeimmän tavoitteemme: onnellisen asiakkaan. Jälleen yhden tapahtumarikkaan ja tiukkojakin käänteitä sisältäneen vuoden aikana olemme tehneet parhaamme, jotta asiakkaamme voivat yhä luottaa siihen, että olemme kestävä, järkevä valinta.

Energiamyllerryksen keskellä olemme keskittäneet toimintaamme ja pyrkineet varmistamaan kilpailukykymme ja palvelujemme laadukkuuden nyt ja tulevaisuudessa. Kuntaomisteisena yhtiönä strateginen tavoitteemme on rakentaa kestävää ja turvallista elinympäristöä kaikille alueemme asukkaille ja yrittäjille. Toimintavarmat energia- ja lämpöratkaisut, netti ja vesihuolto ovat välineitämme tämän luottamustehtävän toteuttamisessa.

On ilo kertoa monipuolisesta toiminnastamme enemmän juuri julkaistun 2022 vuosikertomuksemme sivuilla. Edustettuina on koko Nivos-konserni eli Nivos Oy ja sen tytäryhtiöt: Nivos Energia Oy, Nivos Palvelut Oy, Nivos Verkot Oy ja Nivos Vesi ja Lämpö Oy.

Tervetuloa nivostarinoiden pariin, aloita klikkaamalla tästä!