Kuva katuvalaistustyömaalta Haarajoelta.

Viren-Yhtiöt: Saumatonta yhteistyötä katuvalaistusurakoissa  

Olemme luoneet vahvan katuvalaistustöiden urakointikumppanuuden Viren-Yhtiöiden kanssa. Yhteistyömme on jatkunut jo viiden vuoden ajan, ja sen peruspilareina ovat luottamus, laatu ja kustannustehokkuus.

Teemme yhteistyössä maanrakennusyritys Viren-Yhtiöiden kanssa niin uudisasuinalueiden katuvalaistuksia kuin myös vanhojen katujen saneerauksia eri puolilla Etelä-Suomea. Vaikka maanrakennustyöt ovat nykyisin ympärivuotisia, katuvalaistusurakat painottuvat huhtikuusta lokakuulle. Viren-Yhtiöt kilpailuttaa urakoita alkuvuoden aikana ja töitä päästään tekemään heti, kun maa on sula.

Asennuspäällikkömme Pasi Kakkonen on ollut alusta lähtien mukana yhteistyössä. Virenin työpäällikkö Robert Löfberg pirauttaa Pasille aina, kun heillä on alkamassa uusi katusaneeraus ja sitä myötä meille olisi tiedossa uusi katuvalaistusurakka. Pasi kiitteleekin, kuinka aliurakoitsijat otetaan heti alusta lähtien mukaan.

”Saamme Robertilta aina hyvissä ajoin tiedon, milloin valoja pitäisi asentaa. Yhteistyömme on perustunut vahvaan luottamukseen ja ammattitaitoon. Molemmat osapuolet pyrkivät varmistamaan, että työt tehdään laadukkaasti ja turvallisesti”, hän kertoo.

Tiivis viestintä ja laatu ovat yhteistyön perustana

Myös Robertilla on samanlaiset aatokset yhteistyöstä kanssamme.

”Se, mitä on sovittu, on aina pitänyt. Yhteistyömme on osoittautunut toimivaksi, eikä meidän ole tarvinnut harkita kumppanin vaihtamista”, hän kertoo, mihin Pasi jatkaa:
”Vedämme Virenin kanssa köyttä puolin ja toisin, sillä teemme töitä yhdessä tuumin ja tulemme aina toisiamme vastaan.”

Tiivis ja avoin viestintä sekä yhteinen vastuunotto ovat olleet avainasemassa katuvalaistusurakointien sujuvuudessa. Aktiivisen keskusteluyhteyden ylläpitäminen auttaa projekteja etenemään suunnitellusti, ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua nopeasti.

Hinnoittelu ja laatu ovat myös keskeisiä tekijöitä yhteistyössämme.

”Nivos on hinnoittelultaan todella kilpailukykyinen. Lisäksi heillä on töissään luotettavia tekijöitä, joiden jälkiä ei tarvitse korjailla, saati vahtia. Laatu, luotettavuus ja kustannustehokkuus – siinä on yhteistyömme keskeisimmät kulmakivet,” Robert summaa.

Kuva katuvalaistustyömaalta Myrskylästä
Kuvassa valmistumassa oleva katuvalaistustyömaa Myrskylässä.

Hyvin koulutettu henkilöstö takaa työn laadun

Pasi kehuu nuorekasta ja hyvin koulutettua henkilöstöämme, joiden yhteen hitsautuvuus näkyy niin työtehokkuudessa kuin ilmapiirissä. Panostamme jatkuvaan koulutukseen ja ajanmukaiseen kalustoon, mikä takaa työn laadun ja turvallisuuden. Yrityksessämme korostetaan myös tiimityön merkitystä: tiedon jakaminen ja yhteinen vastuunkanto ovat keskeisiä arvoja, jotka varmistavat, että työt sujuvat saumattomasti.

”Emme halua tinkiä laadusta ja työnjäljestä. Kannamme yhdessä vastuuta: työt siirtyvät luontevasti eteenpäin eikä kukaan vain pudota hommia kädestään. Asiakas saa meiltä sellaista, mitä on tilannut ja vastaamme työstämme aina loppuun asti”, Pasi muistuttaa.

Yhteistyömme on syventynyt vuosien varrella, ja tulevaisuudessa odotamme entistä enemmän yhteisiä projekteja esimerkiksi sähköautojen latausasemien rakentamisen parissa.

”Hyvä yhteistyö ja luottamus ovat kaiken perusta. Kun yhteistyö toimii, se takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen”, Pasi ja Robert kiteyttävät.


Sinua saattaisi kiinnostaa myös: Koskisen Oy: ”Oli helppo valita Nivos sähköurakoitsijaksi, kun tarjouskin vielä osoittautui kilpailukykyiseksi”


Tarvetta luotettavalle sähköurakointipalvelulle?

Toteutamme sähköurakointiin liittyviä palveluita Etelä-Suomen alueella. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi, ota yhteyttä Pasiin tai Nikoon!

Niko Nurmio

johtaja
Nivos Palvelut Oy

019 68 991 niko.nurmio@nivos.fi

Pasi Kakkonen

asennuspäällikkö

019 68 991 pasi.kakkonen@nivos.fi

Haluatko pysyä ajan hermolla? Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat ensimmäisten joukossa tietoa energiaan, veteen ja lämpöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista (max 1-2 kertaa kuukaudessa)! Lähettämällä sähköpostiosoitteesi annat meille luvan tallentaa tietosi asiakasrekisteriimme. Käsittelemme asiakastietojasi huolella, tästä linkistä pääset lukemaan tietosuojaselosteemme.