Kuvassa Nivoksen toimitusjohtaja Marko Ahl palaverissa asentajien kanssa

Tutustu toimintamme vastuullisuuteen

Vastuullisuus on meille strateginen valinta ja raportoimme siihen liittyvistä asioista vuosittain. Olemme sitoutuneita helpottamaan asiakkaidemme elämää ja näyttämään esimerkkiä kestävien ratkaisujen edistämisessä. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat aina luottaa siihen, että olemme vastuullinen valinta.

Osallistumme kestävän kehityksen tavoitteisiin lieventääksemme tai poistaaksemme mahdollisia negatiivisia vaikutuksiamme ja tuomalla uusia ratkaisuja positiivisten vaikutusten edistämiseen. Olemme valinneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteista (SDG, Sustainable Development Goal) viisi tavoitetta, joihin tavoitteemme ja toimenpiteemme liittyvät:

  • Puhdas vesi ja sanitaatio (SDG6)
  • Edullista ja puhdasta energiaa (SDG7)
  • Kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja (SDG9)
  • Kestävät kaupungit ja yhteisöt (SDG11)
  • Vastuullista kuluttamista (SDG12)

Kerromme toimintamme ympäristövaikutuksista vuosittain julkaistavassa vastuullisuusraportissamme. Raportoinnissa noudatamme kansainvälistä GRI-standardia (Global Reporting Initiative), joka tekee vastuullisuudesta helpommin analysoitavaa ja mitattavaa.

Uusin GRI-vastuullisuusraporttimme vuosimallia 2023 on juuri nyt julkaistu osana vuosikertomustamme. Jos toimintamme vastuullisuus kiinnostaa, tutustu vastuullisuusraporttimme sisältöön!


Haluatko pysyä ajan hermolla? Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat ensimmäisten joukossa tietoa energiaan, veteen ja lämpöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista (max 1-2 kertaa kuukaudessa)! Lähettämällä sähköpostiosoitteesi annat meille luvan tallentaa tietosi asiakasrekisteriimme. Käsittelemme asiakastietojasi huolella, tästä linkistä pääset lukemaan tietosuojaselosteemme.