Kuvassa kesätyöntekijä Ville

Ville vietti kesän energiaratkaisujen ja sähköverkkojen asennustöiden parissa

Energiaratkaisujen ja sähköverkkojen asentajana työskennellyt Ville kertoo, millainen kesä hänellä on ollut meillä Nivoksella. Hänellä olikin myös jo aiempaa työkokemusta meiltä

Mitä opiskelet?

Opiskelen Metropoliassa Myyrmäessä sähkö- ja automaatioinsinööriksi, jossa suuntaudun kiinteistötekniikkaan. Ensi syksynä minulla alkaa kolmas ja viimeinen opintovuosi, eli ei enää paljoa ole jäljellä.

Millaisia työtehtäviä olet tehnyt?

Olen tämän kesän aikana päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Pääsääntöisiä töitäni ovat olleet kaapelinäytöt ja erilaiset mittaukset. Lisäksi olen työskennellyt yhdessä energiaratkaisu- ja verkostoasentajien kanssa. Heidän kanssaan olen oppinut paljon hyödyllisiä taitoja, ja oikeastaan joka päivä työskennellessä on tullut opittua jotain uutta.

Onko kesätyöstäsi ollut hyötyä tulevaisuutta ajatellen?

Tämän kesän aikana olen saanut monenlaisia näkökulmia työhön ja sen toteutukseen, mistä on apua tulevaisuuden työskentelyssä. Olen ollut Nivoksella töissä aiemminkin, ja olen aina täällä työskennellessä saanut tarpeellisia oppeja ja vinkkejä tulevaisuutta varten.

Millainen paikka Nivos on ollut työskennellä?

Nivoksella työskentely on ollut monipuolista. Välillä on ollut haastavaa ja jokainen päivä on ollut erilainen. Tulisin Nivokselle vielä uudelleenkin töihin, koska täällä on hyvä yhteishenki ja työtehtävät ovat minulle mieluisia.

Mikä on ollut parasta?

Parasta Nivoksella on ollut erilaisten ihmisten kanssa työskentely.