Uudistuneella palvelullamme varmistat tietoturvasi entistäkin helpommin 

Moni suojaa tietokoneensa, mutta unohtaa kokonaan perheensä tai yrityksensä puhelimien tietosuojan. Uudistunut, kuukausimaksullinen tietoturvapalvelumme F-Securen huipputurvallisella ohjelmistolla soveltuu kattavaksi tietoturvaksi kaikille lapsista ikäihmisiin ja myös yrityksille. 

Kuluttajista 69 prosenttia on F-Securen tekemän tutkimuksen mukaan huolissaan verkkopankkiasioinnin turvallisuudesta ja luottokorttimaksamisen luotettavuudesta. Sähköpostin tai sosiaalisen median tilin kaappaus huolettaa, samoin henkilökohtaisia tietoja vaarantavat haittaohjelmat. Huolet ovat aiheellisia, mutta onneksi erilaisiin uhkiin voi myös varautua.  

Yhä taitavammilla huijauksilla tavoitellaan lähes aina taloudellista hyötyä. Usein viranomaisen, tutun yrityksen tai ihmisen viestiksi naamioidut huijaus- ja hakkerointiviestit sekä linkit vievät tietojen kalasteluun tarkoitetuille sivustoille. Linkkien kautta päätelaitteellesi pyritään myös asentamaan haittaohjelmia. tietoliikennepäällikkömme Ismo Heiliön mukaan haittaohjelmien merkitys tietoturvauhkina on kasvanut. 

”Haittaohjelmilla kalastellaan henkilö- tai luottokorttitietoja. Rikolliset saattavat myös salata laitteesi sisällön sinulta itseltäsi ja pyytää salauksen purkuun tarvittavasta avaimesta satoja euroja. Eikä avaimen saamisesta ole sittenkään takeita.” 

Haittaohjelmia voi tulla päätelaitteellesi sähköpostien lisäksi tekstiviestien tai WhatsAppin kautta. Tästäkin syystä epämääräisten viestien kanssa kannattaa olla tarkkana. Erityisesti mobiililaitteisiin hyökätään, koska iso osa tietoliikenteestä on siirtynyt älypuhelimiin. 

Miten voit suojautua tietojen kalastelulta? 

Kätevimmin haittaohjelmilta, maksutietojen kalastelulta ja identiteettivarkauksilta suojautuminen käy ajantasaisella tietoturvaohjelmistolla.

Kuvassa Nivoksen tietoliikennepäällikkö Ismo

”Tarjoamme asiakkaillemme kuukausiveloituksella automaattisesti ajan tasalla pysyvää F-Securen tietoturvapakettia, joka on tehokas tapa suojautua verkon vaaroilta. F-Secure on suomalainen, kansainvälisesti tunnustettu tietoturvapalvelu, mikä helpottaa myös tukiasioissa”, Ismo toteaa.  

Automaattinen päivitys on merkittävä etu, sillä tietoturvan päivittäminenkin vaatii oman aikansa ja vaivansa. Uudistunut F-Secure Total tarjoaa yhdessä paketissa monipuolisen suojauksen rahojesi, laitteidesi ja henkilötietojesi turvaamiseen verkossa. 

F-Securen tietoturvapalvelu uudistui F-Secure Totaliksi, joka kattaa aiemmin erillisinä sovelluksina toimineet F-SECURE SAFE -tietoturvan, FREEDOME VPN-palvelun ja ID PROTECTION – salasanansuojauspalvelun.  

Automaattinen pankkitoimintojen ja selauksen suojaus estää huijauksia ja varoittaa epäilyttävistä sivustoista. F-Secure Totalin virustorjunta pysäyttää haittaohjelmat, ja VPN-verkko suojaa yksityisyytesi verkossa ja tarjoaa mahdollisuuden käyttää kotimaisia verkkopalveluita turvallisesti myös ulkomailla. F Secure Totalin työkalujen avulla voit myös valvoa henkilötietojasi ja tehdä netistä turvallisemman lapsillesi tai rajoittaa lapsesi verkkoaikaa. 

Ismo korostaa, että viime kädessä tietoturvallisuus lähtee sinusta itsestäsi.  

”Vaikka käytössäsi olisi kuinka hyvät tietoturvapalvelut, niin sinä ratkaiset mitä laitteellasi teet ja millaisille sivuille syötät henkilökohtaisia tietojasi. Jos saat sähköpostissa tarjouksen, että tästä klikkaamalla saat eurolla 500 euron lahjakortin, niin silloin pitää hälytyskellojen soida”, Ismo painottaa. 
 
F-Secure Total -tietoturvapaketti suojaa ja varoittaa riskisivustoista niin luotettavasti kuin se teknisesti on mahdollista. Kätevällä kuukausimaksulla voit säästyä monelta murheelta.

Tutustu tarkemmin ja tilaa itsellesi sopivin tietoturvapaketti

F-Secure Total -turvapaketit 1-10 laitteelle