Tutustu sähköverkon kehittämissuunnitelmaamme ja anna palautetta!

Me Nivoksella teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Sähköverkkoyhtiönä vastuullamme on varmistaa toimialueellamme asiakkaidemme sähkönjakelun luotettavuus, turvallisuus ja toimintavarmuus. Pidämme hyvää huolta älykkäästä sähköverkostamme, joka minimoi häiriötilanteiden vaikutukset sähkönjakeluun – myös myrskyissä. 

Asiakkaana olet ensimmäisenä mielessämme, kun kehitämme sähköverkkoamme. Kehitystyötämme ohjaa Energiavirastolle toimitettu sähkön jakeluverkon kehittämissuunnitelma. Suunnitelmassa kerromme tarkemmin, miten kehitämme sähköverkkoamme ja millaisiin tulevaisuuden näkymiin varaudumme sähkönjakelun näkökulmasta.

Esittelemme suunnitelmamme, johon toivomme laajasti palautetta asiakkailta ja sidosryhmiltämme. Huomioimme saadut palautteet päivittäessämme suunnitelmaa. Toivomme, että tutustut kehittämissuunnitelmaamme ja annat siitä meille palautetta 3.6.2024 mennessä.


Haluatko pysyä ajan hermolla? Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat ensimmäisten joukossa tietoa energiaan, veteen ja lämpöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista (max 1-2 kertaa kuukaudessa)! Lähettämällä sähköpostiosoitteesi annat meille luvan tallentaa tietosi asiakasrekisteriimme. Käsittelemme asiakastietojasi huolella, tästä linkistä pääset lukemaan tietosuojaselosteemme.