Kuvassa Anni ja Mira Nivoksen asiakaspalvelusta.

Tule meille töihin, haemme vahvistusta asiakaspalvelutiimiimme!

Me Nivoksella paikallisena toimijana tarjoamme parasta palvelua, turvallista arkea ja vastuullisia ratkaisuja asiakkaillemme. Nivomme yhteen arjen elämänlangat: toimitamme sähköä, vettä, lämpöä ja valokuitua. Ylläpidämme ja kehitämme ilolla ja ylpeydellä alueemme energia- ja lämmitysratkaisuja, verkkoja ja vesihuoltoa. Toimintamme on jokapäiväistä ja katseemme tulevaisuuden ratkaisuissa. Arvojemme mukainen avoimuus, luottamus ja yhdessä tekeminen mahdollistavat tärkeimmän tavoitteemme: asiakkaidemme sujuvan arjen. Teemme asumisesta ja yrittämisestä Mäntsälässä ja lähikunnissa iisimpää ja kaikin puolin kestävämpää.

Etsimme nyt vahvistusta asiakaspalvelutiimiimme

Kohtaamme asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostitse, netissä ja somessa. Jokainen asiakaskohtaaminen on erityisen tärkeä ja huolenpito asiakkaistamme on meillä geeneissä. Jotta asiakkaidemme asiat hoituvat iisisti, tarvitsemme vahvistusta asiakaspalvelutiimiimme.

Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva. | Palkkaus: sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelutiimissä tehtävänkuvaasi kuuluvat mm.:

  • asiakkaidemme palveleminen eri kanavissa, mm. puhelimitse, sähköpostitse ja somessa
  • liittymä-, lasku- ja sopimusasioiden käsittely sekä tarkentaviin tietoihin liittyvät yhteydenotot asiakkaisiin

Avaimet menestykseen tehtävässä

Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet asenteeltasi positiivinen ja aktiivinen. Suomen kielen taitosi on erinomainen, sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulta löytyy kyky palvella asiakkaita tarvittaessa myös englannin kielellä. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta, reipas ote työhön ja pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Paineensietokykysi on hyvä ja olet tarkka nopeatempoisessakin työssä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot sekä kyky omaksua uusien järjestelmien käyttöä helposti. Eduksesi on, jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta eri kanavissa tai energia-alasta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä kokemuksia, joista hyödyt varmasti myös tulevaisuudessa. Sinua odottaa rento ja asiantunteva tiimi, joka tukee onnistumista työssäsi. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja kehitämme toimintaamme ennakkoluulottomasti. Työpisteesi sijaitsee Mäntsälässä ja osittainen etätyö on mahdollista perehdyttämisjakson jälkeen. Henkilöstöetujamme ovat mm. Edenred-lounas- ja virikekortti sekä laajennettu työterveyshuolto. Noudatamme Energiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Toimi heti!

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@nivos.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.8.2024. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Käytäthän hakemuksesi lähettämiseen salattua sähköpostia. Salatun turvapostin käyttöohjeet löydät tästä.

Lisätietoja saat torstaina 18.7.2024 klo 13-15 tai torstaina 25.7.2024 klo 9-11 asiakaspalvelupäälliköltämme Mira Poutalalta puh. 040 676 5940 tai mira.poutala@nivos.fi.