Sähköverkkoalueellamme Mäntsälässä ja Kärkölässä puuston raivaustyöt käynnissä

Huolehdimme jatkuvasti sähköverkon turvallisesta ja katkottomasta toiminnasta. Säännölliset sähköverkon johtoalueiden puuston raivaustyöt ovat oleellinen osa huolto- ja ylläpito-ohjelmaa. Raivaamme sähkölinjojen ympäristöt aina kuuden vuoden välein. Näin estämme korkeiden ja huonokuntoisten puiden kaatumisen sähkölinjoille ja sen, etteivät oksat pääse hankaamalla vaurioittamaan sähkölinjoja. 

Aloitimme tämän vuoden raivaustyöt maaliskuun lopulla Mäntsälän seudulla ja Kärkölän alueella. ”Runsaslumisesta keväästä huolimatta puuston raivaustöitä on pystytty edistämään alueella suunnitellusti”, kertoo käyttöpäällikkömme Petri Sorjonen.  

Tarkemmat raivausalueet erottuvat alla olevissa karttakuvissa punaisella rajattuna. ”Raivaustyöt suoritetaan yhteistyökumppanimme Exsanen toimesta ja työt saadaan suoritettua suunnitelman mukaisilla alueilla tämän vuoden loppuun mennessä”, Petri jatkaa. 

Suurempia harvennustöitä vaativissa kohteissa olemme yhteydessä maanomistajiin etukäteen.

Pyrimme aina huomioimaan ympäröivän luonnon niin hyvin kuin mahdollista. Kaadettu puusto jää maanomistajan omistukseen ja paikalta poistettavaksi. Suosittelemme kaadettujen puiden hyötykäyttöä!

Raivaustyöalue Kärkölän seudulla. Klikkaa kuvaa avataksesi sen uuteen välilehteen isompana.
Raivaustyöalue Mäntsälän seudulla. Klikkaa kuvaa avataksesi sen uuteen välilehteen isompana.

Pahoittelemme raivaustöistä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Lisätiedot käyttöpäälliköltämme Petri Sorjoselta, petri.sorjonen@nivos.fi

Me Nivoksella teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Vika- ja häiriötilanteissa älykäs sähköverkkomme osaa hälyttää asiantuntijamme toimiin välittömästi. Saamme siis tiedon sähköverkon vioista jo usein, ennen kuin niiden vaikutukset ovat edes havaittavissasi. Ammattitaitoiset asentajamme ovat hälytysvalmiudessa ja ryhtyvät korjaustoimiin heti tarpeen tullen mahdollisimman ripeästi.