Säännölliset sähköverkkoalueen raivaustyöt käynnissä Mäntsälän eteläosissa ja Halkian suunnalla

Julkaistu 18.4.2023, päivitetty 3.7.2023

Huolehdimme jatkuvasti sähköverkon turvallisesta ja katkottomasta toiminnasta. Säännölliset sähköverkon johtoalueiden puuston raivaustyöt ovat oleellinen osa huolto- ja ylläpito-ohjelmaa. Raivaamme sähkölinjojen ympäristöt aina kuuden vuoden välein. Näin estämme korkeiden ja huonokuntoisten puiden kaatumisen sähkölinjoille ja sen, etteivät oksat pääse hankaamalla vaurioittamaan sähkölinjoja. 

Aloitimme tämän vuoden raivaustyöt huhtikuussa Mäntsälän eteläosissa ja Halkian suunnalla. Raivaustyöt ovat edenneet alueella suunnitellusti ja ne saadaan valmiiksi vuoden 2023 loppuun mennessä. Työt suoritetaan yhteistyökumppanimme Exsanen toimesta.

Tarkempi alue erottuu alla olevassa karttakuvassa punaisella rajattuna. 

Suurempia harvennustöitä vaativissa kohteissa olemme yhteydessä maanomistajiin etukäteen.

Pyrimme aina huomioimaan ympäröivän luonnon niin hyvin kuin mahdollista. Kaadettu puusto jää maanomistajan omistukseen ja paikalta poistettavaksi. Suosittelemme kaadettujen puiden hyötykäyttöä!

Sähköverkon raivaustyöalue 2023 rajattu punaisella karttakuvaan. Klikkaamalla kuvaa, avautuu kuva uuteen välilehteen isompana.

Pahoittelemme raivaustöistä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Lisätiedot käyttöpäälliköltämme Petri Sorjoselta, petri.sorjonen@nivos.fi

Me Nivoksella teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Vika- ja häiriötilanteissa älykäs sähköverkkomme osaa hälyttää asiantuntijamme toimiin välittömästi. Saamme siis tiedon sähköverkon vioista jo usein, ennen kuin niiden vaikutukset ovat edes havaittavissasi. Ammattitaitoiset asentajamme ovat hälytysvalmiudessa ja ryhtyvät korjaustoimiin heti tarpeen tullen mahdollisimman ripeästi.

Asiakaspalvelu

Olipa asiasi pieni tai suuri, me hoidamme sen! Palvelemme puhelimitse ma-pe klo 8-16.

019 689 955 asiakaspalvelu@nivos.fi