kuvassa konsernin toimitusjohtaja Marko Ahl

Nöyrä ja lämmin kiitos kuluneesta vuodesta

Vuoden lähestyessä loppuaan haluan vilpittömästi kiittää asiakkaitamme, nivoslaisia ja omistajiamme  yhteistyöstä, joka on kantanut meitä yhdessä eteenpäin läpi haastavien aikojen.

Vuosi 2022 jää historian kirjoihin Venäjän aloittamasta Ukrainan sodasta ja energiakriisistä. Ne ovat näkyneet suoraan arjessamme sähkön ja polttoaineiden kallistumisena – valitettavasti myös teille asiakkaillemme. Samaan aikaan me Nivoksella olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme, että sinä asiakkaanamme saat lämpöä, sähköä ja puhdasta vettä luotettavasti kaikissa tilanteissa. On ollut upeaa huomata, että asiakkaamme ovat hankaluuksista huolimatta osallistuneet yhteisiin energiansäästötalkoisiin vähentämällä omaa kulutustaan. Myös Nivos ja nivoslaiset ovat osallistuneet näihin talkoisiin monin tavoin.

Meillä Nivoksella haastava vuosi on kirkastanut tahtomme jatkaa pitkäjänteistä toimintaamme paikallisiin verkkoihin ja palveluihin keskittyvänä yhtiönä. Vastuullisena kuntaomisteisena yhtiönä haluamme pitää  paikallisten puolta ja tarjota alueemme ihmisille ja yrityksille ekologisia ja edullisia tuotteita ja palveluita. Nyt joulun aikaan käynnistyvä Kapulin biolämpölaitos on tästä oiva esimerkki – se alkaa tuottamaan kaukolämmön asiakkaillemme puhdasta ja luotettavaa kotimaista lämpöä. Omavaraisia puhtaan energian vaihtoehtoja tarvitaan energiakriisin lisäksi ilmastonmuutoksen ja luontokadon taklaamiseksi.

Joulu on yhdessäolon, antamisen ja rauhoittumisen juhla. Nöyrä toiveeni on, että jouluna mahdollisimman moni meistä voi löytää hetken hengähdystauon ja toivon kipinää tulevaan vuoteen.

Tänä vuonna ohjasimme joulutervehdyksiin korvamerkityt varat Joulupuu-keräykseen, jota kautta jaetaan lahjoja vähävaraisille tai muulla tavoin haastavassa tilanteessa oleville lapsille. 

Toivotan teille kaikille rauhallista joulua ja valoisaa uutta vuotta.

Marko Ahl

Kirjoittaja on Nivos-konsernin toimitusjohtaja