Muut yksittäiset kanavapaketit

Valitse mieluisin kanavapaketti

Valitse mieleisin kanavapaketti seuraavista aihealueista: Discovery, Uutiset, Historia, Uskonto, Urheilu ja TotoTV.

Ruotsi (11,95 €/kk)

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Ajankohtaisohjelmia ja laadukasta viihdettä Ruotsista! Svenska-kanavapaketti tarjoaa laadukkaita ohjelmia suoraan länsinaapurista, teräväpiirtona. Ruotsin yleisradioyhtiön kanavat svn, SVT2 ja SVT24/Barnkanalen johdattavat sinut ajankohtaisohjelmien, lastenohjelmien ja urheilun pariin. Viihdettä, sarjoja, elokuvia ja lisää urheilua tarjoavat Ruotsin katsotuimmat kanavat TV3 ja TV4. Katso myös TV6 ja Kunskapskanalen ja aloita kielikylpy jo tänään! 

Kanavat
Himlen TV7, Kanal 10, SVT1 HD, SVT2 HD, TV3 HD, TV4 HD, TV6 HD, TV8 HD, TV10 HD, SVTB/SVT24 HD, Kunskapskanalen HD, Godare HD

Discovery (9,95 €/kk)

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Luonto-ohjelmia ja tiededokumentteja, rikostutkintaa ja autojen rakentelua, salakuljetusta, työskentelyä ääriolosuhteissa ja paljon muuta. Discovery esittää laajasti toimintaa ympäri maailman, tavalla joka kiehtoo ja viihdyttää monipuolisesti.

Kanavat
Discovery Channel, Discovery Channel HD, Investigation Discovery HD, Discovery Science HD, Animal Planet HD 

Uutiset (4,95 €/kk)

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Uutiset läheltä ja kaukaa, aina ajan tasalla. Maailman suuret tapahtumat. talouden viimeisimmät muutokset ja alueellisia erikoislähetyksiä. Uutiset-paketilla tiedät missä mennään. 

Kanavat
BBC World News HD, CNBC, Al Jazeera, NHK World TV

Historia (6,95 €/kk)

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Salaliitto vai alienit? Totta vai tarua? Vuoden diili vai täysi huti? Tarinannälkäisen katsojan paketti, jonka kaksi kanavaa tuovat ruutuusi toden ja uskomukset. faktat ja fiktiot. 

Kanavat
History, H2 HD

Urheilu (9,95 €/kk)

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Urheilu-kanavapaketti tuo laajan valikoiman eri urheilulajeja katsottavaksesi. Hyytävää jännitystä hiihtolajien parissa, tarkkuutta vaativaa snookeria, purjehdusta, extreme-urheilua, laajasti moottoriurheilua eri sarjoista ja paljon muuta.

Kanavat
Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Fuel TV HD, Fight Sports HD, Motorvision TV HD, Nautical Channel HD

Toto TV (18,00 €/kk)

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Hevosurheilun harrastajien oma paketti! Kuusi kanavaa jotka esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän illaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi kansainvälisiä huippuraveja. 

Kanavat
Toto TV1 HD, Toto TV2 HD, Toto TV3 HD, Toto TV4 HD, Toto TV5 HD, Toto TV6 HD

Muiden yksittäisten kanavapakettien tilauslomake