Kevät tulee ja valokuidun rakentaminen alkaa pian – tilaa omasi nyt ja hyödynnä tarjous!

Valokuitu tuo kotiisi nopeimman mahdollisen nettiyhteyden, joka ei hidastu, ruuhkaudu tai pätki silloinkaan, kun olet keskellä etäpalaveria tai -luentoa tai vaikka lempisarjasi ratkaisuhetkiä. Valokuituliittymän tilaaminen kauttamme on sinulle iisiä: me hoidamme tarvittavat luvat, kaivuu- ja asennustyöt, ja sinun tarvitsee vain nauttia uudesta, nopeasta liittymästäsi.

Kevät on tuloillaan ja aloitamme pian valokuituverkon rakentamisen ja liittymätoimitukset taajamiin. Jos huippunopea, vakaa ja viiveetön nettiyhteys kiinnostaa sinuakin, klikkaa heti tarkistamaan saatavuus kotiisi.

Tilaa valokuituliittymä 31.3.2024 mennessä ja hyödynnä tarjous

Varmistat valokuituliittymäsi saatavuuden ensimmäisten joukossa, kun tilaat sen 31.3.2024 mennessä. Kuitu Kotiin -yhteyden toimitusaika taajama-alueille on keskimäärin kaksi kuukautta. 

Valokuituliittymä

Valokuituliittymän hinta määritetyille taajama-alueille on 1 280 € (sis. alv 24 %). Liittymän voit halutessasi maksaa myös 12 kk tai 24 kk erissä!

Hintaan sisältyy kaikki tarvittava: liittymän kaivutyöt, asennus, asiakaspäätelaite sekä kytkentä. Liittymismaksu laskutetaan vasta, kun liittymä on kytketty käyttöösi.

Tiesitkö, että voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä? Vähennyskelpoista on työn osuus kiinteistön ja tontin osalta, joka riippuu aina kohteesta ja työn määrästä. Yleisellä tasolla työn osuus on n. 25-50 % liittymismaksusta.

Valokuituyhteys ja kaapeli-TV

Liittymän lisäksi tarvitset myös valokuituyhteyden. Kun tilaat valokuituliittymän 31.3.2024 mennessä, tarjoamme sinulle:

Kuitu L 1000M valokuituyhteys

-50 %* ensimmäisten 12 kk ajan

24,95 €/kk (norm. 49,90 €/kk)

24 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Yllä olevan tarjouksen lisäksi meillä on tarjo­ta myös muita yhteysnopeuksia normaalihinnoin. Kaapeli-TV sisältyy palvelun kuukausihintaan.

*Tarjous koskee vain uusia tilauksia ja määriteltyjä taajama-alueita. Tarkista saatavuus ja tarjousalueet tämän linkin takaa.