Hyvä asiakkaamme, netti- ja tv-palveluiden laskuttaja muuttuu

Selkeytämme Nivoksen yhtiörakennetta ja tässä yhteydessä Nivoksen netti- ja tv-palvelut siirtyvät Nivos Energialta Nivos Verkoille. Netti- ja tv-palveluita koskevat sopimuksesi säilyvät ennallaan, ehtoihin ja hintoihin ei tule muutoksia. 1.4.2023 alkaen palveluiden laskuttajana toimii Nivos Energia Oy:n sijasta Nivos Verkot Oy. Ensimmäinen lasku Nivos Verkoilta saapuu huhtikuussa ja tällöin myös tilinumero muuttuu.

Jos sinulla on ollut Nivos Energian kanssa e-laskutus, saat automaattisesti verkkopankkiisi hyväksyttäväksi Nivos Verkoilta e-laskusopimuksen maaliskuun aikana. Käy aktivoimassa e-laskusopimus heti, niin saat ensimmäisen laskusi huhtikuussa sähköisesti verkkopankkiisi. Muussa tapauksessa saat laskusi paperisena.

Nivos Energian suoramaksusopimuksesi ei siirry automaattisesti Nivos Verkoille. Saat siksi Nivos Verkoilta ensimmäisen laskun paperisena kotiisi. Jos haluat solmia Nivos Verkkojen kanssa uuden suoramaksusopimuksen, niin tämä onnistuu asioimalla omassa pankissasi. Otathan mukaasi pankkiisi Nivos Verkoilta saamasi ensimmäisen laskun.

Jos haluat siirtyä käyttämään kätevää e-laskua, voit tilata sen helposti saatuasi ensimmäisen laskun Nivos Verkoilta maaliskuun alussa. Toimi näin:

  1. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi
  2. Valitse e-laskun lähettäjäksi / laskuttajaksi Nivos Verkot Oy
  3. Valitse laskutyyppi: Laajakaista
  4. Tallenna laskuttajan yksilöintitieto viitenumerolla, jonka löydät maaliskuussa Nivos Verkot Oy:ltä saamastasi laskusta
  5. Saat tarvittaessa lisätietoja pankistasi

Jos kaipaat lisävauhtia verkkoyhteyteesi, tietoturvaa laitteillesi tai lisää viihdettä uusilla tv-kanavapaketeilla, ota yhteyttä!
Palvelemme sinua tietoliikenne- ja kaapeli-tv-asioissa ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15 puhelimitse numerossa 019 689 944 tai sähköpostitse nettituki@nivos.fi