Ennustettu ukkoskuuroja 6.-8.8. Olemme varautuneet tilanteeseen.

Ensi sunnuntaista 6.8. tiistaihin 8.8. asti on ennustettu ukkoskuuroja, joiden yhteydessä voi esiintyä rajuja tuulenpuuskia. Olemme varautuneet tilanteeseen.

Nyt kannattaa vaurioiden välttämiseksi varmistaa, että esimerkiksi trampoliini on hyvin kiinni ja ettei pihapiirissäsi tai terassillasi ole mitään irtotavaroita!

Me olemme varautuneet tilanteeseen vahvistamalla päivystysresursseja. Asentajamme ovat valmiudessa toimimaan ripeästi, jotta mahdolliset vikatilanteet saadaan hoidettua nopeasti kuntoon.

Me teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Vika- ja häiriötilanteissa älykäs sähköverkkomme osaa hälyttää asiantuntijamme toimiin välittömästi. Ammattitaitoiset asentajamme ovat hälytysvalmiudessa ja ryhtyvät korjaustoimiin heti tarpeen tullen. Voit seurata sähköverkkomme tilannetta reaaliaikaisessa karttapalvelussamme.

Vikapäivystyksemme auttaa 24/7 puhelimitse numerossa 050 386 3900.

Sähkökatkon yllättäessä arki sujuu iisimmin, kun olet varautunut mahdolliseen poikkeustilanteeseen jo ennakolta. Poimi tästä varautumisvinkit talteen:

  • Varmista, että kännykän akku ja varavirtalähteet ovat ladattuina.
  • Pidä taskulamppu tai kynttilöitä ja tulitikkuja helposti saatavilla.
  • Varaa paristoja ja paristokäyttöinen radio, jonka välityksellä voit kuunnella uutiset ja mahdolliset myrskyihin liittyvät tiedotteet.
  • Varaa puhdasta juomavettä astioihin vesikatkon varalta.
  • Tallenna puhelimeesi vikapäivystyksemme numero 050 386 3900.
  • Turvallisuussyistä sähkölinjoille mahdollisesti kaatuneisiin puihin tai maahan pudonneisiin sähköjohtoihin ei saa koskea!
  • Lisää vinkkejä ennakkovarautumiseen.

24/7 päivystyspalvelu

Päivystyspalvelumme vastaa sinulle kaikissa energiaan, veteen ja valokuituun liittyvissä häiriötilanteissa. Sähkönjakelun reaaliaikaisen tilanteen näet karttapalvelustamme.

050 386 3900 https://kartta.nivos.fi/