Energiansäästö on nyt tärkeämpää kuin koskaan, nappaa tästä 5 täsmävinkkiä

Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat aiheuttaneet laajoja vaikutuksia energian saatavuuteen ja hintaan. Niin Suomessa, kuin myös koko Euroopassa etsitään nyt tehokkaita ja nopeavaikutteisia keinoja energiansäästöön ja samalla fossiilisista energialähteistä irtautumiseen.

Meidän suomalaisten energiankulutuksesta suurin osa muodostuu arkisista asioista eli asumisesta ja liikkumisesta. Jo pienillä muutoksilla tapoihin ja tottumuksiin voit saada aikaan aitoja vaikutuksia: säästät paitsi energiaa ja ympäristökuormitusta myös rahaa! 

Tässä viisi vaikuttavaa vinkkiä energiansäästöön:

Tulemme jakamaan sinulle lisää energiansäästöön liittyviä ohjeita ja vinkkejä, jo julkaisemamme aiheeseen liittyvät artikkelit ja blogikirjoitukset löydät täältä.

Energiansäästövinkkejä löydät myös Motivan verkkosivuilta ja Astetta alemmas -energiansäästökampanjan sivuilta.

Haluatko pysyä ajan hermolla? Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat ensimmäisten joukossa tietoa energiaan, veteen ja lämpöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista (max 1-2 kertaa kuukaudessa)! Lähettämällä sähköpostiosoitteesi annat meille luvan tallentaa tietosi asiakasrekisteriimme. Käsittelemme asiakastietojasi huolella, tästä linkistä pääset lukemaan tietosuojaselosteemme.