Osallistumme Astetta alemmas -energiansäästökampanjaan. Osallistu sinäkin!

Me Nivoksella osallistumme valtakunnalliseen Astetta alemmas -energiansäästökampanjaan yhdessä useiden yritysten, Mäntsälän ja monien muiden kuntien sekä organisaatioiden kanssa. Kampanja starttaa valtakunnallisesti Energiansäästöviikon alussa 10.10.2022.

Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat aiheuttaneet laajoja vaikutuksia energian saatavuuteen ja hintaan. Niin Suomessa, kuin myös koko Euroopassa etsitään nyt tehokkaita ja nopeavaikutteisia keinoja energiansäästöön ja samalla fossiilisista energialähteistä irtautumiseen. 

Astetta alemmas -kampanjalla edistetään energiansäästöön ja kestävään kulutukseen liittyviä tekoja ja yleistä tietoisuutta. Kampanjan tavoitteena on saada vähintään 75 % suomalaisista säästämään energiaa ja näin saavuttaa pitkällä aikavälillä pysyvästi alhaisempi energiankulutus. Tavoite on meille kaikille yhteinen kotona, liikenteessä, työpaikoilla ja oppilaitoksissa.

Astetta alemmas -kampanja haastaa meidät aitoihin energiatekoihin 

Energiansäästö on nyt tärkeämpää ja ajankohtaisempaa kuin koskaan. Energia-alan toimijana me Nivoksella olemme aktiivisesti mukana koko lämmityskauden ajan jatkuvassa Astetta alemmas -kampanjassa. 

”Osallistumme energiansäästötalkoisiin myös omassa toiminnassamme. Paraikaa juuri käynnistyvän lämmityskauden kynnyksellä säädämme omien kiinteistöjemme automatiikkaa ja kampanjan viestin mukaisesti vähennämme sisälämpötilojamme, astetta enemmän eli kahdella asteella”, kertoo toimitusjohtajamme Marko Ahl

”Luomme merkittäviä häviöenergiasäästöjä suunnitelmallisilla verkkoinvestoinneillamme ja tulemme säästämään 10% polttoainetta vähentämällä ajokilometrejä. Vähennämme myös merkittävästi fossiilisten polttoaineiden käyttöä rakenteilla olevan uuden biolämpölaitoksemme avulla”, Marko jatkaa.

Omien energiatekojemme lisäksi tulemme pitämään energiansäästöteemaa vahvasti esillä ja auttamaan asiakkaitamme omien energiansäästötoimiensa toteuttamisessa.

Osallistu sinäkin, jo pienillä muutoksilla merkittäviä vaikutuksia

Meidän suomalaisten energiankulutuksesta suurin osa muodostuu arkisista asioista eli asumisesta ja liikkumisesta. Siksi jo pienillä muutoksilla tapoihin ja tottumuksiin voimme yhdessä saada aikaan merkittäviä vaikutuksia!

Haastamme nyt kaikki suomalaiset säästötekoihin! Tulevalle lämmityskaudelle ajoittuvassa energiansäästökampanjassa kannustamme tekemään nopeavaikutteisia ja konkreettisia energiansäästötoimia. Tavoite on meille kaikille yhteinen kotona, liikenteessä, työpaikoilla ja oppilaitoksissa. Määrätietoisilla toimenpiteillä ja aktiivisella osallistumisella on nyt suuri merkitys.

Voit osallistua energiansäästötalkoisiin esimerkiksi seuraavilla energiateoilla:

•    Huonelämpötilan alentaminen
•    Sukkelampi suihkussa käyminen
•    Ripeä ja maltillinen saunominen
•    Led-valojen käyttäminen perinteisten hehkulamppujen sijasta
•    Lämpöpumpun ja tulisijojen hyödyntäminen lämmityksessä
•    Sähkölaitteiden sammuttaminen välittömästi käytön jälkeen
•    Viihde-elektroniikan käytön vähentäminen 
•    Energiankulutuksen seuranta ja kulutuspiikkien välttäminen
•    Ilmastoystävällisen ruuan nauttiminen ja hävikkiruuan välttäminen
•    Kierrätystuotteiden hankkiminen ja omien tavaroiden kierrättäminen
•    Joukkoliikenteen ja kimppakyytien suosiminen
•    Taloudellinen ja harkittu autoilu

Mitkä voisivat olla sinulle, perheellesi, yrityksellesi tai yhteisöllesi sopivia energiatekoja? Nyt jos koskaan kannattaa toimia! 

Me Nivoksella osallistumme Astetta alemmas -energiansäästökampanjaan.

Astetta alemmas on Motivan, Energiaviraston, työ- ja elinkeinoministeriön, valtioneuvoston kanslian, ympäristöministeriön ja Sitran yhteistyökampanja. Tutustu tarkemmin Astetta alemmas -kampanjan verkkosivulla

Haluatko pysyä ajan hermolla? Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat ensimmäisten joukossa tietoa energiaan, veteen ja lämpöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista (max 1-2 kertaa kuukaudessa)! Lähettämällä sähköpostiosoitteesi annat meille luvan tallentaa tietosi asiakasrekisteriimme. Käsittelemme asiakastietojasi huolella, tästä linkistä pääset lukemaan tietosuojaselosteemme.

<< Palaa takaisin

<< Tutustu Nivoksen vuoteen 2022