Pienennämme hiilijalanjälkeä asiakkaidemme puolesta

Pienennämme hiilijalanjälkeä asiakkaidemme puolesta

Meitä nivoslaisia oli jo pitkään vaivannut, että meillä oli valikoimissamme pääasiassa sekasähköllä tuotettua sähköenergiaa. Päätimme, että vuoden 2020 aikana tämä tulee muuttumaan. Vaikka oma näkemyksemme vastuullisesta energiantuotannosta oli vahva, niin halusimme kysyä myös asiakkailtamme näkemyksiä ja siksi teimme asiakastutkimusta tuotekehityksen tueksi. 

Asiakkaiden mielipide on meille tärkeä ja asiakkaiden kanssa tehdyn kehitystyön lopputuotoksena syntyikin 100-prosenttisesti uusiutuva LuonnonVoima ja 100-prosenttisesti fossiilivapaa ArkiVoima. LuonnonVoima saa voimansa tuulesta, auringosta ja vedestä, ja ArkiVoima syntyy fossiilivapaasti tuuli-, vesi-, aurinko- ja ydinvoimalla.

”Ilmastonmuutos on valtava haaste ja asiakkaamme haluavat tehdä hyviä valintoja tulevaisuuden puolesta. Halusimme tehdä ilmastoystävällisistä päätöksistä mahdollisimman helppoja. Meillä voit pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi yhdellä sopimuksella”, Nivos Energian johtaja Juha Voho lupaa.

Sähkösopimus – helppo ja vaikuttava ympäristöteko

Suurin osa suomalaisten päästöistä syntyy asumisesta. Omakotiasukkaan tyypillinen sähkön vuosikulutus on 10 000 kilowattituntia. Sekasähköllä tämä tarkoittaa 2400 kg hiilidioksidipäästöjä. Fossiilittomaan tai uusiutuvaan energiaan siirtyminen onkin helpoin teko ilmaston puolesta. Kun siirryt hiilivapaaseen sähköön, vähennät päästöjä määrällä, joka vastaa 20 000 kilometrin ajoa henkilöautolla. Sopimuksella on siis merkitystä!

Me nivoslaiset haluamme tukea asiakkaidemme arvomaailman ja kestävän kehityksen mukaisia tavoitteita, siksi molemmilla tuotteilla, uusiutuvalla LuonnonVoimalla ja fossiilivapaalla ArkiVoimalla, on täsmälleen samanlainen hintalappu. Näin jokainen voi toteuttaa omien arvojensa mukaisen valinnan ilman, että kukkaroa verotetaan valinnasta.

”Olemme päättäneet irtautua fossiilisesta energiasta ja tehdä saman arvovalinnan mahdollisimman helpoksi myös asiakkaillemme. Jokainen valinta uusiutuvan ja hiilivapaan energian puolesta auttaa eteenpäin ilmastohaasteessa”, Juha sanoo.