Uusi palvelu sähkönkulutuksen seurantaan!

Sähköasiakkaanamme saat käyttöösi uuden Nivos Online -palvelun, joka tulee korvaamaan jatkossa aiemman Tasku Online -palvelun. Uusi palvelu tarjoaa sinulle entistä monipuolisemman raporttikattauksen sähkökulutuksestasi. Palvelu-uudistuksessa on kiinnitetty erityishuomiota myös siihen, että käyttö mobiililaitteilla on helpompaa ja miellyttävämpää.

Ensivaiheessa löydät uudesta Nivos Online -palvelusta sähkön käyttöpaikkasi kulutustietoja, myöhemmin lisäämme sinne myös laskutietosi. 

Mitä uutta Nivos Online tarjoaa?

Monipuolisemmat raportit. Voit tarkastella palvelusta tuoreeltaan jo edellisen päivän sähkönkulutustietoja. Kokosimme etusivulle erilaisia kiinnostavia nostoja sähkökulutuksestasi, mm. keskikulutus päivittäin ja tunneittain, kulutuksen muutokset viime vuoden vastaavaan ajankohtaan. Energiaraportit-sivulta löydät kulutuksen seurantaraportin, josta voit tutkia sähkönkulutustasi tuntitasolla ja vertailla tietoja edelliseen vuoteen. 

Palvelu on entistä helpompi ja mukavampi käyttää myös mobiililaitteilla. 

Paljon toivottu edustusoikeuksien jakaminen on uusi ominaisuus, joka helpottaa mm. yritysten, isännöitsijöiden sekä kuolinpesän edustajien tai edunvalvontaoikeuksien käyttäjiä! Käyttäjänä sinun ei tarvitse rekisteröityä erikseen kaikille asiakasnumeroille. Edustusoikeus on voimassa siihen asti, kunnes kohteen käyttöpaikka tai asiakasnumero muuttuvat. 

”Tasku Onlinen raportointihaasteet vauhdittivat päätöstä uuden onlinepalvelun toteutuksesta ja käyttöönotosta. Erityisen iloinen olen paitsi monipuolisemmista raporteista myös siitä, miten paljon miellyttävämpää uuden Nivos Onlinen käyttö on mobiililaitteilla!” toteaa palvelun kehitysprojektin promoottorimme Michelle Joyce tyytyväisenä.

Näin otat uuden Nivos Onlinen käyttöösi!

Klikkaa osoitteeseen: www.energiaraportit.fi/nivos. Nivos Onlinen käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä. Uutta palvelua ei voi käyttää Tasku Onlinen tunnuksilla.

Näin rekisteröidyt kuluttaja-asiakkaana:

Jos henkilötunnuksesi on sähkösopimuksessa (1. nimi sopimuksella), näet automaattisesti omat käyttöpaikkasi rekisteröitymällä palveluun vahvaa tunnistautumista (pankkitunnukset tai mobiilivarmenne) käyttäen.

Sopimuksen toissijaisena omistajana, sinulle voidaan antaa edustusoikeus sopimuksen käyttöpaikkoihin. Rekisteröidy ensin palveluun vahvaa tunnustautumista käyttäen ja lähetä pyyntö edustusoikeudesta osoitteeseen asiakaspalvelu@nivos.fi. Lisää sähköpostiviestiin asiakasnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi, jolla rekisteröidyit palveluun.

Kuolinpesän edustajana tai edunvalvonta-asiakkaana rekisteröidy ensin palveluun vahvaa tunnustautumista käyttäen ja lähetä meille pyyntö edustusoikeudesta osoitteeseen asiakaspalvelu@nivos.fi. Edustusoikeuden antamista varten tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot: 

  • sähköpostiosoitteesi, jolla rekisteröidyit palveluun
  • asiakasnumeron ja käyttöpaikan numeron, jonka edustusoikeuden haluat
  • valmistauduthan lähettämään tarvittaessa valtakirjan 

Jos asiakasnumeroon liitetty käyttöpaikka myöhemmin muuttuu tai siihen lisätään uusia käyttöpaikkoja, tulee näille käyttöpaikoille pyytää uusi edustusoikeus.

Rekisteröitymisohje yritysasiakkaille, isännöitsijöille ja asunto-osakeyhtiöille:

Rekisteröidy ensin palveluun vahvaa tunnistautumista käyttäen. Jos olet jo rekisteröitynyt kuluttaja-asiakkaana, sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen. Lähetä meille pyyntö edustusoikeudesta osoitteeseen asiakaspalvelu@nivos.fi. Edustusoikeuden antamista varten tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot: 

  • sähköpostiosoitteesi, jolla itse rekisteröidyit palveluun
  • sen kohteen asiakasnumeron ja käyttöpaikan ja y-tunnuksen, johon haluat edustusoikeuden
  • valmistauduthan lähettämään tarvittaessa valtakirjan 

Jos asiakasnumeroon liitetty käyttöpaikka myöhemmin muuttuu tai siihen lisätään uusia käyttöpaikkoja, tulee näille käyttöpaikoille pyytää uusi edustusoikeus.

Kysymyksiä ja vastauksia uudesta Nivos Online -palvelusta

Uusi Nivos Online -palvelu saattaa herättää runsaasti kysymyksiä. Kokosimme niitä sinulle vastauksineen. Päivitämme listaa tarpeen mukaan.