Tutustu sähköverkon kehittämissuunnitelmaamme ja anna palautetta

Me Nivoksella teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Sähköverkkoyhtiönä vastuullamme on varmistaa toimialueellamme asiakkaidemme sähkönjakelun luotettavuus, turvallisuus ja toimintavarmuus. Pidämme hyvää huolta älykkäästä sähköverkostamme, joka minimoi häiriötilanteiden vaikutukset sähkönjakeluun – myös myrskyissä. 

Asiakkaana olet ensimmäisenä mielessämme, kun kehitämme sähköverkkoamme. Kehitystyötämme ohjaa Energiavirastolle toimitettu sähköverkon kehittämissuunnitelma. Siinä kerromme, miten kehitämme sähköverkkoamme ja millaisiin tulevaisuuden näkymiin varaudumme sähkönjakelun näkökulmasta.

Esittelemme suunnitelmamme, johon toivomme palautetta asiakkailta ja sidosryhmiltämme. Toivomme, että tutustut kehittämissuunnitelmaamme ja annat siitä meille palautetta 10.6.2022 mennessä. Huomioimme palautteet päivittäessämme suunnitelmaa. 

Siirry sähköverkon kehittämissuunnitelmaamme ja sen palautelomakkeelle tästä

Me Nivoksella teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Vika- ja häiriötilanteissa älykäs sähköverkkomme osaa hälyttää asiantuntijamme toimiin välittömästi. Saamme siis tiedon sähköverkon vioista jo usein, ennen kuin niiden vaikutukset ovat edes havaittavissasi.