Kuva värillisistä puukynistä

Nyt vietetään tokaluokkalaisten energiansäästöviikkoa

Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 11.–17.10.2021 ja tällöin tokaluokkalaisille opetetaan energiasta perustietoja ja -taitoja. Tokaluokkalaisten lisäksi myös koko muu koulun väki voi osallistua valtakunnallisen Energiansäästöviikon viettoon ja napata koulun energiasyöppöjä.

Tarjosimme alueemme tokaluokkalaisille opetuspaketin

Me Nivoksella osallistuimme kampanjaan tarjoamalla kaikille halukkaille Mäntsälän alueen tokaluokkalaisten opettajille ja oppilaille Hei, kaikki toimii -opetuspaketin. Olemme monen muun energia-alan toimijan tavoin tukemassa kouluja lahjoittamalla tämän kiitetyn opetuspaketin oman alueensa tokaluokkalaisille. Materiaalia on uusittu viimevuotisen 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja sitä on päivitetty ilmastoteemalla.

Valmiin materiaalin, pelien, leikkien avulla on helppo ottaa haltuun perustiedot energiasta, sen tuotannosta sekä järkevästä käytöstä ja säästämisestä. Paketissa on valmis tuntirunko koko viikoksi. Materiaaleista riittää hyödynnettävää kaikille alakoulun vuosiluokille. Lisätietoja kampanjasta ja materiaaleista löydät Motivan sivuilta.

Nivoksella olemme olleet mukana tässä yhteistyössä jo useita vuosia ja koemme aiheen tärkeäksi. Haluamme auttaa myös uusia sukupolvia ja tulevia asiakkaitamme tekemään vastuullisia valintoja ja ympäristöä säästäviä tekoja – asumisen, elämisen ja arjen mukavuudesta tinkimättä.