Moniosaajuus on historiaa – tervetuloa hybridiasentajat

Suunnittelemme Keudan kanssa hybridiasentajakoulutusta ja modernia oppimisympäristöä

Olemme solmineet kumppanuussopimuksen Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän Keudan kanssa. Tiivistyvän kumppanuuden takana on meidän halu kehittää henkilöstöä entisestään ja toisaalta Keudan halu palvella työelämäasiakkaita entistä paremmin yhden luukun periaatteella.

Kuvassa vasemmalla Keudan Hannu Laurila ja oikealla Nivoksen Nyrki Laine kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.

Meillä Nivoksella henkilöstön kehittäminen on keskeinen asia, sillä haluamme jatkossakin olla alamme edelläkävijä. Viime vuosina olemme kehittäneet muun muassa datakeskuksen lämmönkierrätystä, sähköverkon automaatiota, hajautettuja energiaratkaisuja sekä vesihuoltoa.

Hybridiasentajat tulevat viemään asennuksen osaamisen uudelle aikakaudelle

”Haluamme luoda työntekijöillemme kasvupolkuja, joilla he voivat kehittyä moniosaajiksi”, henkilöstöjohtaja Nyrki Laine kertoo.

”Keudan toteuttamaan uudenlaiseen ammatilliseen koulutukseen soveltuu loistavasti, että Nivos täydentää henkilöstönsä osaamista pala palalta eri aloja yhdistellen”, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila Keudasta sanoo.

Meidän ja Keudan yhteisissä suunnitelmissa on juuri niin kutsuttujen hybridiasentajien kouluttamista erilaisten energiaratkaisujen ympärille. Tähän liittyen Keudalla suunnitellaan myös uudenlaisia oppimisympäristöjä, joissa on mukana esimerkiksi aurinkopaneelitekniikkaa. Kumppanit haluavat yhdessä vastata nopeasti kehittyvän energia-alan osaamis- ja työvoimatarpeisiin. 

Lisätietoja:
Tapio Karvonen, asiakkuuspäällikkö, Keuda puh. 050 415 0850, tapio.karvonen@keuda.fi
Nyrki Laine, henkilöstöjohtaja, Nivos puh. 0400 582 650, nyrki.laine@nivos.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda
Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 620. Asiakaslupauksemme ovat: ”Keudassa rakennat oman polut ammattiin”, ”Keuda luo työelämäkumppanuuksia” sekä ”Keudassa saa innostua ja innostaa”.