Latausratkaisumme kuljettavat kuntia ja yrityksiä sähköautoilun aikaan

Huoleton, riskitön ja toimintavarma. Sellainen on vuoden 2021 aikana kunnille lanseerattu sähköautojen latauspalvelumme. Latausratkaisumme sähköiseen liikkumiseen taipuvat mainiosti myös yritysten tarpeisiin. 

”Kuukausihintainen kunnille ja julkiselle sektorille suunnattu latauspalvelumme on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Nyt kun julkisten toimijoiden on tarjottava lain vaatima määrä sähköautojen latauspisteitä omistamillaan kiinteistöillä, palvelu muuttaa tämän lakivelvoitteen kiinteistön omistajille tulonlähteeksi”, kertoo Nivoksen projektointi- ja kehityspäällikkö Jerkko Starck

”Julkisissa tiloissa kuten kirjastoissa, virastoissa ja liikunta- ja urheilutiloissa työskentelevien ja asioivien ihmisten sähköautojen lataustarve tulee lisääntymään. Sama pätee yrityksiin, joille sähköautojen latausmahdollisuus on myös vastuullinen, työantajakuvaankin vaikuttava tekijä.” 

Latausjärjestelmä joustaa Mäntsälän jäähallin muuttuviin tarpeisiin 

Mäntsälässä Nivoksen tarjoamia julkisia latauspisteitä löytyy jo useasta paikasta. Myös Mäntsälän jäähalli sai huhtikuussa parkkipaikalleen neljä vihreänä erottuvaa sähköauton latauspaikkaa. 

”Pidimme itsestään selvänä, että tarjoamme jäähallin laajennuksen myötä kasvavalle asiakaskunnalle sähköauton latausmahdollisuuden. Saamme kävijöitä vierasjoukkueiden myötä pääkaupunkiseudulta ja Päijät-Hämeestä asti ja lataajia on riittänyt tasaisesti. Kunhan koronatilanne normalisoituu, uskon että käyttö entisestään lisääntyy”, sanoo latauspisteisiin tyytyväinen Mäntsälän jäähallin toimitusjohtaja Jorma Taljavaara

Nivoksen latausratkaisut ovat helppo valinta sähköistyvän ajan edessä. Asiakkaamme saavat koko paketin saman katon alta: toimintavarmat ja käyttäjäystävälliset latauslaitteet, järjestelmän asennuksen ja käyttöönoton, ylläpidon ja huollon, jatkuvasti päivittyvän huipputason tietoturvan, käyttäjien laskutuksen ja asiakastuen, sekä kaiken tarvittavan osaamisen. 

”Kuntien ja yritysten päättäjien kannattaa olla hyvissä ajoin ennakoimassa kiinteistöissä asioivien henkilöiden tarpeet ja tulevan lainsäädännön vaatimukset. Jos sähköisen liikenteen maailma on vielä vieras, ei hätää. Me arvioimme yhdessä asiakkaan kanssa todellisen tarpeen ja suunnittelemme latausjärjestelmän mahdollisen kasvun varalle. Palvelu on suunniteltu joustavaksi ja helposti laajennettavaksi”, Jerkko takaa.

Päästöttömän liikenteen lisääntyminen otti Suomessa odotettuakin suurempia harppauksia vuoden 2021 aikana. Täyssähköautoista poistettiin lokakuussa autovero ja sähköautojen osuus on noussut vuoden aikana 4,4 prosentista jopa 9,3 prosenttiin. Vuodesta 2022 ennustetaankin todellista sähköautojen riemuvuotta! Onko teidän organisaatiossanne jo varauduttu kysyntäpiikkiin?