Kesätyöntekijöidemme kokemukset ja tunnelmat työjakson loppumetreillä

Meillä Nivoksella kesätyöntekijämme ovat tuikitärkeitä, jotta lomakaudellakin kaikki palvelumme ja laitoksemme pyörivät sujuvasti ja asiakkaidemme arki on helppoa. Kesätyöntekijät tuovat mukanaan myös valtavasti energiaa ja uusia tuoreita näkemyksiä, joista me kaikki nivoslaiset voimme oppia!

”Olemme erittäin iloisia siitä, että saimme jälleen runsaasti kesätyöhakemuksia – myös useammalta meillä jo aiemmin työskennelleeltä!”, kertoo henkilöstöasiantuntijamme Jaana Leino. ”Haluamme omalta osaltamme kannustaa nuoria työelämään, ja tarjota myös opiskeluiden alkuvaiheessa oleville opiskelijoille ensikosketuksen omalla alallaan”, Jaana jatkaa. Monen nivoslaisen ura on startannut joko työharjoittelusta tai kesätyöstä Nivoksella – nähtäväksi jää, kuinka moni tämän vuoden kesätyöntekijöistä löytyy tiimistämme jatkossakin!

Tänä kesänä meillä oli kesäajan vahvistuksena kuusi eri toiminnoissa upeasti tehtävistään suoriutunutta kesätyöntekijää, todellisia tulevaisuuden ammattilaisia. Kiitämme heitä kaikkia arvokkaasta työpanoksesta ja positiivisesta vaikutuksesta työyhteisöömme! 

Haastattelimme kesätyöntekijöitämme työjakson loppumetreillä. Tutustu HenrietanVillenHenriikanAleksinJonnan ja Jannen työtehtäviin, palautteisiin, kertyneisiin oppeihin ja nivoslaiseen tekemisen meininkiin!