Kesätyöntekijämme Ville ja Eero toimistomme Caffelassa.

Tyytyväiset kesätyöntekijämme 2024 – tutustu heidän tehtäviinsä ja kokemuksiinsa

Kesätyöntekijät ovat meille tuiki tärkeitä, koska heidän avullaan varmistamme, että myös lomakaudella palvelumme ja laitoksemme rullaavat saumattomasti ja asiakkaidemme arki sujuu mutkattomasti. Lisäksi uudet vahvistukset raikkaine näkemyksineen ovat pirteä lisä työyhteisöömme.

”Kesätyöntekijät varmistavat arkemme sujuvuuden lomakaudella, ja samalla me pystymme tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden opiskella omaa alaansa. Olemme saaneet kiitettävän määrän kesätyöhakemuksia ja monet entisistä kesätyöntekijöistämme hakevat myös uudestaan. Se viestii mielestäni siitä, että olemme onnistuneet työnantajana”, henkilöstöpäällikkömme Noora Laitala kertoo.

Kesällä 2024 apunamme oli kuusi kesätyöntekijää. Aleksi, Eero, Jonna, Jouni, Venla ja Ville tarttuivat innokkaasti ja onnistuneesti tehtäviinsä eri toiminnoissa. 

”Iso kiitos kaikille kesätyöntekijöillemme – suoriuduitte tehtävistänne loistavasti. Pystyimme tarjoamaan osalle kesätyöntekijöistä jatkoa joko määräaikaisina tai vakituisina työntekijöinä. He ovat mainioita esimerkkejä siitä, että jos kesätyön suorittaa hyvin, voi saada jatkoa. Monen nivoslaisen ura on alkanut joko kesätyöstä tai työharjoittelusta Nivoksella”, Noora iloitsee.

Sukella kesätyöntekijöidemme tehtäviin, kertyneisiin oppeihin ja kokemuksiin. Kaikki kesän vahvistuksemme kehuivat työyhteisöämme, johon panostammekin systemaattisesti.