E-laskukampanjan säännöt

Kampanjan järjestäjä:  

Nivos Oy 

Osoite Sepäntie 3, 04600 Mäntsälä  

Y-tunnus: 2519715-3  

Myöhemmin ”kampanjan järjestäjä”.  

Osallistumalla kampanjaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä sekä palkintoihin ja arvontaan liittyviä päätöksiä. 

Kampanja-aika:  

1.-30.9.2024 

Kampanjaan osallistuminen: 

Kampanjaan osallistuvat kaikki Nivoksen asiakkaat, joilla on e-lasku käytössä. Tiedot kampanjaan osallistuvista asiakkaista saadaan pankkien lähettämien hyväksyttyjen e-laskuvaltuutusten perusteella.  

Kampanja-aikana 1.-30.9.2024 uudet e-laskun tilaajat saavat kampanjaedun laskulle ja arvontaan osallistuvat kaikki Nivoksen asiakkaat, joilla on e-lasku käytössä. 

Aiemman e-laskun peruuttaminen ja e-laskun uudelleen tilaaminen eivät oikeuta kampanjaetuun laskulle. Nivoksen henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. 

Kampanjan palkinnot: 

Kaikki uudet e-laskun tilaajat saavat automaattisesti 10 euron edun joulukuun e-laskulle. 

Lisäksi kaikki Nivoksen asiakkaat, joilla on e-lasku käytössä osallistuvat kahden 250 euron arvoisen Tokmannin lahjakortin arvontaan. Lahjakortti käy maksuvälineenä Tokmannin myymälöissä lukuun ottamatta verkkokauppaa ja on voimassa 12 kuukautta latauskerrasta. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. 

Arvonta: 

Lahjakortin arvonta suoritetaan kampanja-ajan päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittanutta osallistujaa ei tavoiteta kahden vuorokauden kuluessa arvonnasta, tai palkintoa ei haluta lunastaa, palkinto voidaan arpoa uudelleen.  

Kampanjan ja arvonnan järjestäjä vastaa lahjakortista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.