Kuvituskuva e-laskusta, jonka vieressä lukee Hyödynnä laskuetu ja osallistu arvontaan.

Ota nyt käyttöösi e-lasku – saat laskuedun ja voit voittaa 250 euron lahjakortin 

Kun siirryt käyttämään ympäristöystävällistä, kätevää ja maksutonta e-laskua 1.-30.9.2024, saat 10 euron edun joulukuun e-laskullesi ja osallistut kahden 250 euron lahjakortin arvontaan. Tutustu e-laskun hyötyihin ja ota nyt käyttöösi.

Suosittelemme kaikille asiakkaillemme paperilaskujen sijasta kätevää ja ympäristöystävällistä e-laskua.  

Miksi e-lasku? 

E-lasku on helppo, ilmainen, joustava ja turvallinen tapa maksaa laskut. E-lasku on sähköisessä muodossa suoraan verkkopankkiisi saapuva lasku, joka sisältää samat tiedot kuin perinteinen paperilasku.  

E-laskun käyttö helpottaa arkeasi; laskut saapuvat ajallaan ja löydät ne aina yhdestä paikasta. E-lasku on helppo ja vaivaton vaihtoehto, sillä lasku tavoittaa sinut ja voit maksaa sen missä tahansa oletkin.  

E-laskun käyttö on turvallista. Laskutustiedot ovat aina oikein ja sinun ei tarvitse itse näppäillä pitkiä tili- ja viitenumeroita, kun tiedot ovat jo valmiina verkkopankissasi.  

Jos haluat, voit liittää e-laskuusi automaattisen maksamisen ja tällöin pankki veloittaa saapuneen laskun tililtäsi eräpäivänä. 

E-lasku on myös ympäristöystävällinen ja kustannustehokas ratkaisu, jolla säästetään paitsi paperia myös muun muassa paino- ja jakelutöihin kuluvaa energiaa ja työtä. 

Näin osallistut ja hyödyt:  

  • Ota käyttöösi e-lasku 1.-30.9.2024 välisenä aikana. Saat 10 euron edun joulukuun e-laskullesi. 
  • Kaikki asiakkaamme, jotka ovat ottaneet e-laskun käyttöönsä 30.9.2024 mennessä osallistuvat kahden 250 euron Tokmannin lahjakortin arvontaan. Eli myös ennen syyskuuta 2024 e-laskun käyttöön ottaneet ovat mukana arvonnassa. 

Tarvitsetko apua e-laskun käyttöönotossa? Katso tästä ohjeet e-laskun tilaamiseksi. Tarvittaessa saat lisätietoa e-laskuista omasta pankistasi.


Haluatko pysyä ajan hermolla? Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat ensimmäisten joukossa tietoa energiaan, veteen ja lämpöön liittyvistä ajankohtaisista aiheista (max 1-2 kertaa kuukaudessa)! Lähettämällä sähköpostiosoitteesi annat meille luvan tallentaa tietosi asiakasrekisteriimme. Käsittelemme asiakastietojasi huolella, tästä linkistä pääset lukemaan tietosuojaselosteemme.